Τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Συνεταιρισμού συνόδευσε στο γραφείο του Υπουργού, Μάκη Βορίδη, ο Βουλευτής του νομού μας

Σήμερα παραβρέθηκα σε μια πολύ τιμητική συνάντηση για τον πρωτογενή τομέα του νομού μας. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, συνεχάρη από κοντά τους νικητές των ετησίων βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς» της, εξειδικευμένης στον αγροτικό τομέα εφημερίδας Agrenda, τα οποία απονεμήθηκαν πριν ένα μήνα.
Νικητής στην κατηγορία «Βραβείο Συλλογικής Προσπάθειας» για το 2019 είναι ο Συνεταιρισμός παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλονιάς «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ». Με τον Υπουργό και τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα. Με αφορμή τη βράβευση δόθηκε η ευκαιρία σε συμπατριώτες μας επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις απόψεις τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ειδικά σε μια περίοδο που διεξάγονται κρίσιμες διαπραγματεύσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον προϋπολογισμό της Ένωσης ως το 2027 και ειδικότερα για την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Θερμά συγχαρητήρια στο Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας για τη μεγάλη αυτή διάκριση, που πιστοποιεί ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη της υπαίθρου των νησιών μας. Η επιτυχία αυτή εύχομαι να αποτελέσει κίνητρο και παράδειγμα ώστε να βρει μιμητές, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις για βιώσιμη και εξωστρεφή ανάπτυξη του πρωτογενούς μας τομέα.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed