Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Το Μαντζαβινάτειο συνεχίζει και εφημερεύει κανονικά κόντρα στη θέληση κυβερνήσεων, μονόδρομος οι προσπάθειες για αναβάθμισή του»

Σε καμία περίπτωση προσωπικές απόψεις μελών της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου δεν εκπροσωπούν και δεν εκφράζουν το σύνολο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου. Στα πλαίσια της πολυφωνίας και της Δημοκρατίας ο καθένας έχει ελευθερία στο λόγο και τις πράξεις του. Κρίνεται καθημερινά και θα κριθεί στο σύνολο της θητείας του.
Η Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου έχει επίσημα τοποθετηθεί με διάφορες ενέργειες (συμμετοχή σε διαμαρτυρίες, επιστολές προς φορείς κλπ.) στο πλευρό των συμπολιτών μας και στον δίκαιο αγώνα μας για την διατήρηση του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου ως ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Είναι μονόδρομος και καθήκον μας, οι προσπάθειές μας να στρέφονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του υποβαθμισμένου νοσοκομείου μας. Οποιαδήποτε προσπάθεια μετατροπής του σε κάτι άλλο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Η στοχευμένη υποστελέχωση με απώτερο σκοπό το κλείσιμο του νοσοκομείου μας, τουλάχιστον με τη παρούσα μορφή, έχει αποδειχθεί ότι βρίσκει αντίθετους με σθένος τους κατοίκους του Ληξουρίου αλλά και ολόκληρης της Παλλικής. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ακόμα και σήμερα το Νοσοκομείο μας συνεχίζει και εφημερεύει κανονικά κόντρα στη θέληση κυβερνήσεων. Κανείς δε μπορεί να παίζει ή να πολιτικοποιεί την υγεία των πολιτών.

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed