Μεγάλο πρόβλημα με το νεκροταφείο Καμιναράτων

Όσοι επισκέπτονται το νεκροταφείο του χωριού μας, έχουν αρκετές φορές δει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει από τα χόρτα που βγαίνουν και καλύπτουν τόσο τους διαδρόμους όσο και τα μνήματα.
Κάθε χρόνο οι πρόεδροι του χωριού διάθεταν αρκετά χρήματα για καθαριστεί . ο πρόβλημα αυτό οδεύει προς την οριστική λύση του. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και σε λίγο καιρό θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα των διαδρόμων. Σε αυτό θα συμβάλουμε όλοι μας και ιδιαίτερα όσοι έχουν μνήματα εκεί. Τα υλικά θα τα διαθέσουν χωριανοί αλλά χρειάζονται ακόμα περίπου 1600 € για τις εργασίες. Ο πρόεδρος του χωριού κ. Ρηγάτος Χαράλαμπος σε συνεργασία με το Σύλλογο των Απανταχού Καμιναράδων, αλλά και με τον σύλλογο ΑΕΤΟ του χωριού καλεί όλους όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μπορέσουν να δώσουν τα χρήματα στα τηλ.:
Γαλιατσάτος Ηλίας 6977318087
Ρηγάτος Χαράλαμπος 6983608992
ή με μήνυμα στη σελίδα μας
Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας θα δημοσιευθούν τα ονόματα τους εκτός αν οι ίδιοι δεν το θέλουν. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθείτε και ιδιαίτερα όσοι διαθέτουν μνήμα στο νεκροταφείο.

Σύλλογος των Απανταχού Καμιναράδων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed