Εμπρός Παναγή Καππάτε, να κινηθεί η διαδικασία για Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στην Κεφαλονιά, όχι ΜΕΘ που δεν μπορούμε να έχουμε…

Να οπλίσω το χέρι του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στην προσπάθεια που τώρα ξεκινά για την λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στην Κεφαλονιά αμέσως μετά την υπέρβαση της κρίσης.
– Τον Μάρτιο του 2018, πριν ακριβώς από 2 χρόνια οι τότε υπεύθυνοι του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Ιάσων Φωτήλας κατέθεσαν ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων με την οποία ρωτούσαν τον Υπουργό Υγείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία της ΜΕΘ στο Αργοστόλι.
– Στην ερώτηση αυτή οι δύο ερωτώντες Βουλευτές αναγνωρίζοντας την δυσκολία λειτουργίας ΜΕΘ στην Κεφαλονιά, συνέστησαν την μετατροπή της σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) που και λιγότερο προσωπικό χρειάζεται και πιο χρήσιμη θα είναι για την Κεφαλονιά.
– Στην ερώτηση τους περιέγραφαν πως το αναγκαίο προσωπικό για λειτουργία (ΜΑΦ) είναι 11 άτομα.
– Σήμερα ο Βασίλης Οικονόμου είναι Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και ο Ιάσων Φωτήλας Γενικός Γραμματέας της ίδιας Επιτροπής.
Εμπρός Παναγή. Οι τότε επερωτώντες είναι οι ίδιοι που σήμερα αποφασίζουν. Να κινηθεί η διαδικασία για Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στην Κεφαλονιά. Όχι ΜΕΘ που δεν μπορούμε να έχουμε, αλλά ΜΑΦ που μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε. Η Νέα Δημοκρατία έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη απέναντι στην Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες. Διαφορετικά δίκαια θα πούμε πως τότε και τώρα μας κορόιδευαν.

Πηγή: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed