Επί ποδός… πολέμου ο Δήμος Αργοστολίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης, απολυμαίνει την πρωτεύουσα από άκρη σε άκρη

Το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να γίνει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνει να κάνει ο Δήμος Αργοστολίου αυτές τις ημέρες. Μετά τις χθεσινές απολυμάνσεις, σήμερα ήρθε η ώρα της πλατείας και των πολυσύχναστων δρόμων.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης, παρέα με το συνεργείο απολυμάνσεων, βρίσκεται από το πρωί στον δρόμο και απολυμαίνουν τα μέρη εκείνα που παρά την σχετική απαγόρευση κυκλοφορίας, μαζεύεται κόσμος είτε για να καθίσει είτε για να περπατήσει. Αναφερόμαστε στην πλατεία Βαλλιάνου, στις οδούς Βαλλιάνου, Ριζοσπαστών και 21ης Μαΐου και στο Λιθόστρωτο. Όπως μας είπε ο κ. Σαμούρης «έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τους πολίτες μας, αφού κυκλοφορούν σε κεντρικά σημεία της πόλης» και συνέχισε: «Στόχος μας είναι μέσα στο επόμενο διήμερο να έχει γίνει απολύμανση σε ολόκληρο το Αργοστόλι, αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου μας. Το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι” ισχύει, ωστόσο πρέπει να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed