Σταύρος Τραυλός προς Κεφαλλονίτες και Θιακούς της διασποράς: «Αν μας αγαπάτε μείνετε εκεί που είστε, μην έρθετε στο νησί μας»

Σχεδόν δραματική ήταν η έκκληση πριν από λίγο του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού, προς τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς που ζουν και εργάζονται εκτός των νησιών μας ζητώντας τους να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται αυτή την στιγμή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης μέσα σε τέσσερις γραμμές σε γραπτή του δήλωση κατέγραψε ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί σε Κεφαλονιά και Ιθάκη αυτή την ώρα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Παρόλο που δεν έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά, εντούτοις δεν εφησυχάζουμε και ζητούμε από όλους τους φίλους και συγγενείς μας που ζουν εκτός νησιών να μην μας επισκεφτούν αν πραγματικά μας νοιάζονται… Μένουμε σπίτι για να βοηθήσουμε εμπράκτως τους γιατρούς και νοσοκόμους μας, τις ευπαθείς ομάδες και γενικά την κοινωνία αναλαμβάνοντας την δική μας ευθύνη». Παράλληλα με επιστολή του προς τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ ζήτησε να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού της κίνησης από και προς τα νησιά μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed