Καινοτόμες ιδέες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και στις κρίσεις στο τουρισμό

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προτρέπει τις επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορονοϊού και των επιπτώσεών τoυ στην παγκόσμια οικονομία, θέτει σε εφαρμογή ένα ειδικό πρόγραμμα – διαγωνισμό, το “Healing Solutions for Tourism – Innovation Challenge”. Καλεί τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να προτείνουν λύσεις για να μειώσουν ή να απαλύνουν τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του Covid-19 ιού προκειμένου να υποστηριχθούν τρεις κατηγορίες: ταξιδιώτες, επιχειρήσεις και αυτοδιοίκηση. Οι λύσεις που αναζητά στις τρεις αυτές κατηγορίες είναι:
Healing for People – Θεραπεία για τους ανθρώπους: μέτρα προστασίας, μέθοδοι απολύμανσης, έγκαιρη ανίχνευση, μεταξύ άλλων για τους τουριστικούς φορείς (που θα χρησιμοποιηθούν από τουρίστες, επαγγελματίες του τουρισμού και επιχειρήσεις).
Healing for Prosperity – Θεραπεία για ευημερία: ψηφιακές εφαρμογές για τον τουρισμό, οικονομία διαμοιρασμού, κυκλική οικονομία, διαχείριση εσόδων, ανάκαμψη ζήτησης, επενδύσεις, μεταξύ άλλων τομέων, που θα εφαρμοστούν στο βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον.
Healing for Destinations – Θεραπεία για προορισμούς: τεχνικές ανάκαμψης για προορισμούς, όπως η επικοινωνία κρίσεων, η διαχείριση κρίσεων, η κινητικότητα, η αλλαγή του εμπορικού σήματος για τουριστικούς προορισμούς, η ανάκαμψη της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης, μεταξύ άλλων σχετικών τομέων.
Η διαδικασία του Διαγωνισμού θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.
Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/UNWTO_Healing_Solutions
“Η Περιφέρεια μας κρατά ζωντανή την δημιουργικότητα των Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών και προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα του τέλους της κρίσης” δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed