Μάκης Βαλλιανάτος: «Οι Ελληνάρες της άρνησης και του μηδενισμού, οι ανεπάγγελτοι, οι αιώνιοι πολιτευτές και η λάσπη»

Στην εμπόλεμη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και στον διμέτωπο αγώνα που δίνει ο Ελληνικός Λαός, ένα ο Κορονοϊό και δυο η Τουρκία, υπάρχουν μερικοί που για την προσωπική τους προβολή μειοδοτούν λασπολογώντας τις προσπάθειες που γίνονται από όλους να αποφύγουμε την καταστροφή.
Αυτοί οι Άνθρωποι αντί να συστρατευτούν με όλους που προσπαθούν να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη ώρα κάνουν αρνητική κρητική που δημιουργεί ρήγματα στις τάξεις του λαού που μάχεται, εν γνώσει τους νομίζοντας ότι κερδίζουν πολιτικούς πόντους. Πολλοί είναι εκείνοι π.χ. που κατηγορούν τον Τσιόρδα, χωρίς να τον ξέρουν, κάποιος μάλιστα μου έστειλε ένα Ε-mail απόψε λέγοντας ότι είναι ανεπάγγελτος και διορίστηκε κομματικά. Τέτοια κακοήθεια και φθόνος υπάρχει μεταξύ αυτών των ανθρώπων, αν είναι άνθρωποι που το αμφιβάλλω. Στα δικά μας τώρα. Με λύπη και οργή διαβάζω τώρα ότι κάποιος μόνιμος πολιτευτής γράφει και προσπαθεί να μηδενίσει την όποια προσφορά κάποιων ανθρώπων σε χρήμα προς το Νοσοκομείο μας, ότι το κάνουν για να προβληθούν. Κρίμα-κρίμα. Οτιδήποτε δίνεται στο νοσοκομείο αυτή την ώρα έστω και μερικά χιλιάρικα μπορεί να αγοράσουν μερικούς αναπνευστήρες και να σωθούν πολύτιμες Ζωές. Επειδή όμως ο Παύλος Παπαδάτος, προς τιμή του, γράφει επώνυμα το ίδιο και εγώ πάντα και επειδή σήμερα διάβασα και σε Αθηναϊκές εφημερίδες πολλούς αρνητές του αγώνα που δίνεται αντί να βοηθούν. Έχω χρέος να αντιδράσω δημόσια.
Πρώτον κ. Παπαδάτε γιατί δεν βάνεις το χέρι στην τσέπη και εσύ να συνεισφέρεις για το νοσοκομείο; Μιλάς για προσωπική προβολή των δωρητών όμως και ένα ευρώ προσφορά στην υγειά ή τις Ένοπλες Δυνάμεις από όπου και αν προέρχεται μετράει, σώζει ζωές, σώζει πατρίδες. Αν θυμάσαι όταν έγραψες το άρθρο για την κυρία Γιαννακοπούλου, Ελλάδα 2021, σου έδωσα συγχαρητήρια και έγραψα και εγώ συμπληρώνοντάς σε. Εδώ πάμε πολύ πίσω δηλαδή αν όποιος δίνει το κάνει για προσωπική προβολή, όπως γράφεται, τότε πολλοί θα φοβούνται να δώσουν γιατί θα κατηγορηθούν ότι το κάνουν για την προβολή τους και όμως κύριε η πράξη μετράει και το αποτέλεσμα και όχι το μοτίβο. Όλοι Κύριε έχουν ένα μοτίβο σε ότι κάνουν ακόμα και οι Άγιοι ότι κάνανε το κάνανε γιατί προσέβλεπαν στον Παράδεισο. Ας κάνουμε και να δώσουμε ότι μπορούμε ο καθένας μήπως γλυτώσουμε από τα δεινά που μας προέκυψαν. Στην μικρή κοινωνία που ζούμε δεν χρειάζεται αυτοπροβολή, όλοι γνωριζόμαστε πέντε γενεές πίσω, ούτε βιβλία με αυτοβιογραφίες χρειαζόμαστε, αυτό και αν είναι προβολή. Όποιος δουλεύει και δίνει για τον τόπο φαίνεται, ας σηκώσουμε τα μανίκια να πολεμήσουμε όλοι μαζί…

Μάκης Βαλλιανάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed