Μεταβίβαση Αγροτικών Δικαιωμάτων βασικής Επιδότησης

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία της Μεταβίβασης Δικαιωμάτων της βασικής Αγροτικής Επιδότησης για το έτος 2020.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις κατηγορίες Μεταβίβασης Δικαιωμάτων βασικής Αγροτικής Επιδότησης συμπεριλαμβάνονται :
Οριστική Μεταβίβαση Δικαιωμάτων με ή χωρίς γη
Οριστική Μεταβίβαση Δικαιωμάτων λόγω θανάτου
Μίσθωση Δικαιωμάτων με μίσθωση γης
Αλλαγή προσωπικών στοιχείων
Λύση μίσθωσης Δικαιωμάτων με ή χωρίς γη
Μίσθωση Δικαιωμάτων χωρίς γη
Μεταβίβαση Δικαιωμάτων λόγω θανάτου και ταυτόχρονη Μεταβίβαση σε άλλο γεωργό
Λύση μίσθωσης Δικαιωμάτων με ή χωρίς γη και ταυτόχρονη Μεταβίβαση σε άλλο γεωργό.
Οι Παραγωγοί, που κατέχουν οριστικά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης το έτος 2020, δύναται να μεταβιβάσουν το σύνολο ή μέρος των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης το εν λόγω έτος. Η αίτηση μεταβίβασης υποβάλλεται υποχρεωτικά μόνο ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζουμε ότι, ο ΘιακoΚεφαλλονίτης Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Μελισσοκόμος, Κτηνοτρόφος, Δενδροκαλλιεργητής, Κηπευτικοπαραγωγός και Ψαράς που επιθυμεί να προβεί σε Μεταβίβαση των Αγροτικών Δικαιωμάτων του μπορεί να ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ (τηλ. 26710-22927). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης Μεταβίβασης και οριστικοποίησης Δικαιωμάτων βασικής Αγροτικής Επιδότησης είναι Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed