Πρόστιμο 5000 ευρώ στο εξ Σουηδίας και Αθηνών κρούσμα του κορωναϊού στο Πυργί, έτοιμη και η δικογραφία για παραβίαση του νόμου υγιεινής

Ο άνδρας που είχε διαγνωστεί με το κρούσμα του κορωναϊού και είχε μπει σε καραντίνα στο Πυργί είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν γλίτωσε το πρόστιμο περί παραβίασης καραντίνας, που ανέρχεται σε 5000 ευρώ.
Το παραπάνω πρόστιμο βεβαιώθηκε από την Αστυνομική Αρχή, αλλά οι περιπέτειες του συμπολίτη μας δεν φαίνεται ότι σταματούν εδώ. Μετά από εντολή του Εισαγγελέα Κεφαλονιάς σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του περί παραβίασης αρκετών νόμων υγιεινής, που μπήκαν στη ζωή μας από τις αρχές του προηγούμενου μήνα. Πλέον, θα έχει να αντιμετωπίσει και την δικαιοσύνη, αφού ερχόμενος από Σουηδία δεν τήρησε την καραντίνα των 14 ημερών στην Αθήνα, αλλά και την καραντίνα των 14 ημερών ερχόμενος στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχει τις αντιρρήσεις του, τόσο για το πρόστιμο (μπορεί να υποβάλλει ένσταση) όσο και για την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του. Αναμένουμε την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης που… ταρακούνησε πριν από δύο και κάτι εβδομάδες το νησί μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed