Άναψε φωτιές στην ΕΔΑΚΙ η σημερινή ανακοίνωση του Μάκη Παπαναστασάτου, σκληρή η απάντηση από τον πρόεδρο, Αργύρη Γαβριελάτο

Η άποψη του κάθε δημότη για το νέο καθεστώς της ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ το οποίο προβλέπεται από το ψηφισθέν πλέον άρθρο 93 (από αυτούς που δεν θα το ψήφιζαν και από αυτούς που ήθελαν να τα δουν γραπτώς) είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ.
Αρκεί βεβαίως να είναι καλοπροαίρετη και να συμβάλει στον δημόσιο διάλογο. Με λύπη, αλλά όχι με έκπληξη ομολογουμένως, διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Παπαναστασάτου για το θέμα. Όσο μπορέσαμε να την διαβάσουμε και να την ερμηνεύσουμε, γιατί δεν ήταν σαφής ούτε ως προς το περιεχόμενο, ούτε ως προς το κίνητρό της. Κυρίως ως προς το κίνητρό της. Καταλήγει δε στο δια ταύτα λέγοντας πως, επειδή το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ αμείβεται οφείλει να βγει στον δρόμο να μαζεύει τα σκουπίδια. «Όλα έγιναν για τα μισθά μας», όπως αναφέρει ο κ. Παπαναστασάτος. Έχουν βγει πολλές ανακοινώσεις και δελτία Tύπου από το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ, από τους εργαζόμενους, από φορείς, από τα Δημοτικά Συμβούλια του νησιού, από την ΠΕΔΙΝ και από την ΚΕΔΕ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κάποιους εκφράζουν μέσα στην κοινωνία. Όλοι αυτοί κατά τον κ. Παπαναστασάτο προφανώς αγωνίσθηκαν «για τα μισθά μας». Ευτυχώς ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, είναι υπεύθυνοι για αυτά που λένε και κάνουν και όχι για αυτά που αντιλαμβάνεται ο κ. Παπαναστασάτος.

Αργύρης Γαβριελάτος
Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed