Γεράσιμος Παπαναστασάτος: «Οι έμμισθοι σύμβουλοι του Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ να συμβάλουν με προσωπική εργασία τους στην αποκομιδή των σκουπιδιών»

Πλέον αφού έχει διέλθει ένα χρονικό διάστημα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε την διαχείριση των απορριμμάτων, μετά τις δηλώσεις στα μέσα του τύπου από μέλη του ΔΣ της ΕΔΑΚΙ έχω να καταλήξω στα εξής:
Τελικά, όπως κατάλαβα με το πτωχό μυαλό μου, όλος ο χαμός έγινε για το ζήτημα της ΕΔΑΚΙ για να εξασφαλιστούν τα μισθά! όπως έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά! Με όλο τον σεβασμό πάντα στους αγώνες του εργατικού δυναμικού που δίνουν κάθε μέρα την μάχη με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Αν τελικά κατάλαβα καλά η διαχείριση απορριμμάτων ΕΦΥΓΕ η περιουσία του ΝΠ ΕΦΥΓΕ και οι εργαζόμενοι επίσης ΕΦΥΓΑΝ (ελπίζω να έχουν εξασφαλιστεί οι θέσεις εργασίας τους που πιστεύω ότι έχουν εξασφαλιστεί).
ΕΜΕΙΝΑΝ όμως οι θέσεις στο ΔΣ του ΝΠ (που είναι έμμισθες) και η αποκομιδή των σκουπιδιών.
Επειδή λοιπόν όλα έγιναν για τα μισθά!, θα πρότεινα οι έμμισθοι του ΔΣ που έδωσαν αγώνα για να κρατήσουν τα μισθά τους, να συμβάλουν με προσωπική εργασία τους στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed