Μπάλα σε Μινσκ, Bundesliga και… ψαράδες

Το Σάββατο έκλεισε με συν, με κέρδος στοιχηματικά, όχι μεγάλο – αλλά θα μπορούσε να είναι. Έκρινε τη μέρα η δυάδα του 3.26, είχε ήδη περάσει το goal/goal στο Φέρεντσβαρος – Ντέμπρετσενι και περίμενα over 2 στο Τέπλιτσε – Σλόβαν Λίμπερετς, έμεινε στο 2-0 από το 53’ και με τρομερές ευκαιρίες κατόπιν για τη φιλοξενούμενη. Πλήρωσε στη δυάδα το πρώτο, 1.93 λοιπόν και, όχι, δεν κάσαρα: περίμενα να μπει… Και πλήρωσαν και τα… δύσκολα (για το οπαπ κουπόνι): τα ημίχρονα. Το 1.99 του να σκοράρει η Ενερχέτικ στο πρώτο ημίχρονο με την Ισλατς (μπήκε στο 13’), και το 2.01 του over 1,5 στο α’ ημίχρονο στο Φούγκλαφιορντουρ – Κλάκσβικ (από το 27’).Ποια χάθηκαν; Και τα τρία γερμανικά! Ο,τι μας έδωσαν στην επανέναρξη, ήταν δανεικά τελικά…

Μικρή η παράδοση, 1-2-4 συνολικά και, επιμέρους, μοιρασμένη (1-1-1) στο Μάιντζ. Και τα επτά ήταν over 2,5, τα 6/7 ήταν over 3,5 (!) ενώ είχε λήξει με… 8-0 το ματς του α’ γύρου. Και, επίσης, τα 5/7 είχαν τουλάχιστον δύο γκολ ως την ανάπαυλα ενώ ο Αχιμ Μπάιερλοτσερ της Μάιντζ έκανε, στην Κολωνία (2-2) επτά αλλαγές εν συγκρίσει με το προηγούμενο ματς τον Μάρτιο! Καλό στατιστικό και για πάμε στοίχημα live.

Τελικός Κυπέλλου Λευκορωσίας, μονός με παράταση και πέναλτι ανάμεσα σε ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Ντινάμο Μπρεστ στο ουδέτερο «Ντινάμο Στάντιον» του Μινσκ. 27-5-7 η συνολική τους παράδοση, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, υπέρ της ΜΠΑΤΕ, 1-1-1 στο Κύπελλο, η ισοπαλία ήταν νίκη στα πέναλτι για την Ντινάμο Μπρεστ στον τελικό του 2007 και η νίκη στον τελικό του 2018. Σημαντικό ότι και το 2018 και το 2019 έπαιξαν για το Σούπερ Καπ και η Ντινάμο Μπρεστ νίκησε σε αμφότερα (2-1 και 3-1).

Και δράση και στα… μαγευτικά Νησιά Φερόε όπου αναμετρώνται η ΑΒ (Αργκια Μπόλτφελαγκ) και η ΗΒ (Χάβναρ Μπόλτφελαγκ) Τόρσχαβν, στον συνθετικό χλοοτάπητα της «Σκάνσι Αρένα» (φωτό). Μιας αρένας χωρητικότητας 2.000 θέσεων αλλά μόνο 460 καθήμενων. Στο παραλιακό χωριό του Αργιρ ζουν κάνα διχίλιαρο ψυχές… το 3-6-21 η συνολική τους παράδοση, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με οκτώ σερί νίκες για την ΗΒ (και γκολ 27-6 στο εν λόγω σερί. Επιμέρους είναι στο 1-3-10 στο Αργκιρ με μόνο άσο τον Σεπτέμβρη του ’15 (2-1) και έκτοτε οκτώ σερί διπλά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed