Τέλος στην ταλαιπωρία Κεφαλονιάς και Ιθάκης, από την 1η Ιουνίου δρομολογείται και πάλι το «Ανδρέας Κάλβος» στην γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα

Οι μέρες της καραντίνας λόγω του κορωναϊού και η απαγόρευση μετακινήσεων στα νησιά είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μειωθούν δραματικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αλλά να κοπεί τελείως η γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα.
Τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν από την 1η Ιουνίου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Levante Ferries αναμένεται να δρομολογήσει εκ νέου στην γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» (με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα), αφού η επικοινωνία της ενδοχώρας με τα νησιά πλέον απελευθερώθηκε. Το μάρμαρο το πλήρωσαν περισσότερο όλο αυτό το διάστημα οι κάτοικοι της Ιθάκης, αφού αναγκάζονταν να πάνε στην Κυλλήνη, αλλά και πολλοί κάτοικοι της Κεφαλονιάς, που, κακά τα ψέματα, το λιμάνι του Πόρου δεν τους βόλευε. Ας ελπίσουμε να μην αλλάξει κάτι στη συνέχεια και να συνεχιστεί η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και μετά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed