Τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στη Θηνιά, από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός, οργή των οδηγών κατά της Περιφέρειας

Ο επαρχιακός δρόμος Αργοστολίου-Ληξουρίου σε πολλά σημεία είναι πλέον πολύ επικίνδυνος, ειδικά στο κομμάτι από τα Φάρσα μέχρι τα Καρδακάτα, μια και είναι στιγμές που νομίζει πως περνάς χωματόδρομο με πέτρες παρά δρόμο στρωμένο με πίσσα.
Λίγο μετά τις 22:00 απόψε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στον δρόμο στην περιοχή της Θηνιάς είχαν την ατυχία να πέσουν σε πέτρες που είχαν κατρακυλήσει στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τρυπήσουν τα λάστιχά τους και να κινδυνεύσουν να βγουν από τον δρόμο με τις όποιες συνέπειες. Για καλή τους τύχη ακολουθούσαν δύο αυτοκίνητα, με τους οδηγούς να σταματούν να βοηθήσουν απομακρύνοντας τα χτυπημένα οχήματα από τον δρόμο, για να μην προκληθεί νέο ατύχημα ακόμη χειρότερο, αφού στο σημείο δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Ήδη έχει σπεύσει στο σημείο η Αστυνομία. Μετά το συμβάν η ιστοσελίδα μας δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα από οδηγούς που διαμαρτύρονταν έντονα κατά της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού, για τα χάλια του δρόμου. Οι πέτρες που πέφτουν στο οδόστρωμα, όπως μας είπαν, είναι πλέον τόσες πολλές, που είναι ζήτημα ημερών να γίνει σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους οι λεκάνες ανάσχεσης έχουν γεμίσει και οι πέτρες φτάνουν στον δρόμο. Αναμένουμε τα περαιτέρω, μετά την έκθεση που θα γίνει από την αστυνομία.
Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι απογευματινές, πριν από το ατύχημα, όταν οδηγοί κατέβηκαν και τις έσπρωξαν στην άκρη του δρόμου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed