Σμαράγδα Σαρδελή: «Η αλήθεια έρχεται πάντα “γυμνή”, χωρίς “μάσκες” και “λαμπερά περιτυλίγματα”, είμαι υπερήφανη που είμαι κομμάτι της»

Ένα χρόνο μετά σας αποδεικνύω ότι συνεχίζω να είμαι στρατιώτης του τόπου μου, γνωρίζοντας πια, όλες τις μεθοδεύσεις-αλλοιώσεις στην πολιτική-κομματική σκηνή του τόπου μας και βγαίνοντας νικήτρια επειδή εγώ δεν συμμετείχα ποτέ σε αυτές, αλλά συνεχίζω πάντα μόνο με σημαία την αλήθεια να ενασχολούμαι και να αγωνίζομαι για το κοινό καλό!
Έμαθα στη ζωή μου και στην πολιτική που ενασχολούμαι, να είμαι πολιτικός και όχι πολιτικάντης, να αγωνίζομαι προσπαθώντας το καλύτερο και πάντα τιμώντας με αξιοπρέπεια και όχι αυθαιρετώντας και προσβάλλοντας το θεσμό που υπηρετώ. Γι’ αυτό είμαι υπερήφανη που χαίρω εκτιμήσεως ακόμη και των αντιπάλων μου, που αναγνωρίζουν την αλήθεια, την ευγενική άμιλλα και την συνεργασία που εφάρμοζα και εφαρμόζω και πάντα και μόνο το φως της ημέρας και της αλήθειας! Και η ημέρα της αλήθειας, δεν συμπίπτει πάντα με τη μέρα των εκλογών, αλλά επέρχεται… σύντομα! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν είμαι κι εγώ μέρος της αλήθειας που εσείς αναγνωρίζετε! Και η αλήθεια, έρχεται πάντα “γυμνή”, χωρίς “μάσκες” και “λαμπερά περιτυλίγματα”! Είμαι υπερήφανη που είμαι κομμάτι της! Άλλωστε, νικά πρώτα η Αξιοπρέπεια και μετά η κάλπη… Σας ευχαριστώ όλους εσάς που αναγνωρίζετε τους αγώνες μου και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι και να παραμείνω ενεργός στρατιώτης του τόπου μου, για τον κοινό σκοπό και την ανάδειξη της αλήθειας!

Σμαράγδα Σαρδελή
τ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ι.Ν.
τ. Έπαρχος Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed