Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Γιάννης Βουκελάτος παρά τις εκκλήσεις να μείνει μια χρονιά ακόμη, «τέρμα οι μάχες και οι πόλεμοι»

Η πανδημία του κορωναϊού και οι εξελίξεις στο τοπικό μας ποδόσφαιρο έφεραν ή θα φέρουν πολλές αλλαγές στην λειτουργία του. Μία από αυτές είναι η αποχώρηση από τα γήπεδα ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Βουκελάτου.
Ο 39χρονος επιθετικός των Διλινάτων αποφάσισε χθες το βράδυ να γνωστοποιήσει στην ομάδα του, σε γνωστούς και φίλους ότι έφτασε η ώρα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. «Επειδή έγιναν κάποια πραγματάκια τα οποία δεν μου άρεσαν αποφάσισα πως δεν αξίζει με τον ιδρώτα μου και τον πόνο μου να παίζει κανείς. Γι’ αυτό καλύτερα να σταματήσω τώρα που μπορώ ακόμα παρά σαν παππούς και να λένε δεν μπορεί. Καλύτερα για να απολαύσω άλλα πράγματα της ζωής», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Γιάννης Βουκελάτος έκανε σπουδαία καριέρα σε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Κεφαλονιάς, ενώ έκανε γνωστό το νησί μας ποδοσφαιρικά και έξω από τα σύνορά του όταν αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με το Μαρκό πριν από χρόνια, τότε που οι ποδοσφαιριστές της Κεφαλονιάς δεν έβγαιναν εκτός νησιού. Φόρεσε τις φανέλες του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, του ΑΟΚΙ, της ΑΕΚ, του Πάγκε, ενώ από το 2017 αγωνιζόταν στα Διλινάτα. Παρά τις εκκλήσεις από συμπαίκτες του για να μείνει ακόμη μια χρονιά μαζί τους η απάντηση του Γιάννη Βουκελάτου ήταν: «τέρμα οι μάχες και οι πόλεμοι, το ταξίδι έφτασε στο τέλος του». Αυτό που θα θυμόμαστε για πάντα από τον Βουκελάτο θα είναι το φαρμακερό αριστερό του πόδι, οι κούρσες του από τα πλάγια και το φονικό ένστικτο του σκόρερ. Γιάννη σ’ ευχαριστούμε για αυτά που μας πρόσφερες τα τελευταία 22 χρόνια, απόλαυσε τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed