Ένα νέο brand γεννιέται…

Αυτό του “Greek Summer”. Αρχίζει κάτι καινούριο. Δεν μιλάμε για καμπάνια προσέλκυσης τουριστών για φέτος. Μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο και πιο χρήσιμο. Μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα με το “Greek Summer”.
Αρχικά το διαχωρίζεις από όλα τα άλλα: Spanish, Italian, Turkish κλπ Summer. To “Greek Summer” είναι μοναδικό και διαφορετικό. Σε όλους μας λέει κάτι. Και στους Έλληνες αλλά και σε όλους όσους το έχουν ζήσει. Έχει άπειρες δυνατότητες για follow up campaigns. Μπορεί να μας οδηγήσει στα επόμενα χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια δεν μένουμε στο brand “Greece”, αλλά εισάγουμε κάτι πιο καλοκαιρινό και ελαφρύ, το “Greek Summer” που παρουσιάζεται λιτά και σοβαρά. To brand “Greece” βέβαια μπορεί και πρέπει να παραμείνει για τον πολιτισμό, τη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και τόσα ακόμα. Όπως θα καταλάβατε εμένα μου άρεσε. Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι χτίζουμε για τα επόμενα χρόνια και δεν εστιάζουμε στη φετινή χρονιά αν και έχει όλα τα στοιχεία που σίγουρα θέλουν να νιώσουν οι τουρίστες από φέτος:
– Να είσαι με αυτούς που αγαπάς
– Να είσαι κοντά στη φύση
– Να νιώθεις ελεύθερος
Το κλείσιμο με το “Wherever you are” δεν πιέζει για διακοπές φέτος. To the point. Μπράβο στην ομάδα δημιουργίας. Είναι κάτι διαφορετικό.

Αγησίλαος Κονιδάρης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed