Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: «Οι διαδοχικές ήττες του κ. Καππάτου τον κάνουν να πανηγυρίζει για… μία ακόμη!»

Ενδεχομένως οι βαριές και απανωτές πολιτικές ήττες που έχει υποστεί ο κ. Καππάτος ως βουλευτής Κεφαλληνίας της ΝΔ το τελευταίο διάστημα, να έχουν προκαλέσει την απώλεια ψυχραιμίας και καθαρής σκέψης.
Διότι αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι βγήκε με νέο δελτίο τύπου να πανηγυρίσει για μία ακόμη πολιτική ήττα της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά του ίδιου. Ασφαλώς και αναφερόμαστε στο πολιτικό έγκλημα του κλεισίματος της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ και της μεταφοράς των περιουσιακών της στοιχείων, αλλά και του έμψυχου δυναμικού της, στο νέο φορέα. Αυτόν για τον οποίο ο κ. Καππάτος ακατανόητα πανηγυρίζει και μάλιστα με ένα τόνο υπερβολής ή ανακούφισης… ανάλογα πως θα το πάρει κανείς! Η αλήθεια όμως κ. Καππάτε δεν είναι ούτε για πανηγυρισμούς αλλά ούτε για να προσφέρει ανακούφιση στην πολιτική κόπωση που έχετε υποστεί το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι με το πανηγυρικό σας δελτίο τύπου, δεν προσφέρετε στους Θιακοκεφαλονίτες παρά μόνο καθρεφτάκια για ιθαγενείς! Τα «ανταλλάγματα» που κομίζετε με τόση υπερηφάνεια(οποία τιμή!), για την απόκτηση της έδρας του νέου φορέα στο Αργοστόλι, δεν εξασφαλίζουν:
ούτε το ενδεχόμενο να μετατραπεί η Κεφαλονιά στη χωματερή των Ιονίων Νήσων,
ούτε τη μη ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων,
ούτε το κλείσιμο του Φορέα Διαχείρισης του Αίνου,
ούτε την προστασία του περιβάλλοντος μέσω των σχετικών διαδικασιών ελέγχων που διαλύσατε με το νομοσχέδιό σας και φυσικά
ούτε το παραμικρό όφελος για τους συμπολίτες μας σε σχέση με την προϋπάρχουσα κατάσταση!
Οι μικροκομματικές επιθέσεις που εφευρίσκετε κ. Καππάτε δεν είναι παρά η αλήθεια που σας ενοχλεί. Διότι η αλήθεια είναι ότι ενώ το νοσοκομείο της Ζακύνθου ενισχύεται, το δικό μας φυλλορροεί κάθε μέρα που περνάει. Διότι η αλήθεια είναι ότι το κλείσιμο της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ είναι ένα έγκλημα που σας έφερε αντιμέτωπους με όλη την κοινωνία. Διότι η αλήθεια είναι ότι και στους δύο αυτούς κλάδους αλλά ακόμη και στο υπέρτατο αγαθό, το νερό, πάτε ολοταχώς για ιδιωτικοποιήσεις υπέρ των συμφερόντων των λίγων και ισχυρών. Οι πολιτικές επιλογές σας γίνονται, κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και πιο δυσμενείς στην ευρεία πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το ξέρετε. Το αισθάνεστε στον περίγυρό σας. Γι’ αυτό και χάνετε την ψυχραιμία σας. Σας συνιστούμε όμως υπομονή γιατί με τις πρακτικές που ακολουθήσατε εν μέσω πανδημίας, τα δύσκολα είναι μπροστά…
Υ.Γ.: Θα επανέλθουμε άμεσα και τεκμηριωμένα για την ανεκδιήγητη δήλωση που κάνατε σε τοπικό ραδιόφωνο ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την Υγεία… θα ήταν ανέκδοτο αυτή η δήλωση αν δεν ήταν τραγικά ανιστόρητη και παραπλανητική. Μείνετε στο ακουστικό σας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλληνίας-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed