Γελάει ο κόσμος με τον fake υπερασπιστή του Δημάρχου Ληξουρίου, κλαίνε τα βότσαλα των Πετανών και ο ασκύλακας στο Ξι και στο Μία Λάκο

Εδώ και δύο περίπου μήνες έχουν κατακλύσει το facebook fake προφίλ, που ασχολούνται κυρίως με τα θέματα του Δήμου Ληξουρίου. Άνθρωποι που ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν το όνομά τους ή το κάνουν εσκεμμένα, αφού οι ίδιοι μπορεί να είναι αυτοί που ασκούν την εξουσία.
Ένας από αυτούς τους… κακόμοιρους Μενεγάκους (βοηθός του σιορ Τάπα για όσους θυμούνται) απάντησε σήμερα σε έναν άλλο fake κακόμοιρο, που τον έθεσε χθες κάποια ερωτήματα. Στάθηκα σε δύο μέρη των απαντήσεών του που κατά την γνώμη μου έκανε το μοιραίο λάθος και φανερώθηκε πάνω στην… καψούρα του. Αναφέρει: «Ο Δήμαρχος δεν σκοπεύει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Από την άλλη πλευρά πρέπει να υπερασπιστεί και την τιμή και την υποληψή του. Η συμπεριφορά του καθένα το επόμενο διάστημα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Από το τσεπάκι έχει βγει η κίτρινη κάρτα. Μην τον αναγκάζετε να βγάλει και την κόκκινη. Δεν το επιθυμεί. Είναι ενάντια στον ανεχτικό και πράο χαρακτήρα του». Με άλλα λόγια ο Γιώργος Κατσιβέλης έχει ενημερώσει τον fake συνεργάτη του για το τι θα κάνει αναφορικά με την υπόθεση Μπακούρου και αυτός το πλασάρει ως… τόπος καταγωγής Ληξούρι και τόπος διαμονής Πάτρα. Έχει δηλαδή ο Δήμαρχος ανοικτή γραμμή με την Πάτρα και τα τηλέφωνα ή τα μηνύματα έχουν πάρει φωτιά.
Σε άλλο κομμάτι της σημερινής του απάντησης ο fake υπερασπιστής του κ. Κατσιβέλη με καταγωγή από το Ληξούρι, αλλά τόπο διαμονής στην Πάτρα αναφέρει: «Σε περιμένουμε και από το Δημαρχείο μια από αυτές τις μέρες όπου θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις δια ζώσης την σκληρή δουλειά που γίνεται στο Δήμο και την προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου μας. Η πόρτα του Δημαρχείου είναι ανοιχτή». Με άλλα λόγια ο fake Πατρινός καλεί τον άλλο fake να επισκεφτεί το Δημαρχείο λες και μιλάει για το σπίτι του ή το δεύτερο σπίτι του. «Τι χρεία έχομεν μαρτύρων» κ. Κατσιβέλη; Είτε λιβανίζετε τον εαυτό σας μέσα από ένα fake προφίλ στο facebook είτε έχετε βάλει κάποιον κολλητό σας να το κάνει για εσάς και μάλιστα με… απευθείας ανάθεση. Οι Κεφαλλονίτες έχουν σταματήσει να τρώνε σανό από το 2014 και μετά. Από τότε που με τον σανό, τα σπασμένα γυαλικά και τα μακαρόνια εξέλεξαν για δεύτερη φορά Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση, όπου μέρος του συνδυασμού του είσαστε και εσείς. Το κουτόχορτο έχει πάψει πια φυτρώνει, άρα σανό δεν έχουμε, μας τελείωσε.
Δήμαρχε Ληξουρίου, όσο συνεχίζεται αυτό το βιολί με τα fake προφίλ και τους fake υπερασπιστές σου εκ Πατρών τόσο ξεφτιλίζεσαι στα μάτια όχι μόνο των Παλλικισιάνων, αλλά όλων των Κεφαλλήνων. Κόφτο τώρα που είναι ακόμη σχετικά νωρίς…
Υ.Γ. Με τα fake προφίλ του Αργοστολίου που λιβανίζουν κάργα θα ασχοληθώ εν καιρώ…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed