Αλέξανδρος Παρίσης: «Αν δεν έμπαινα μπροστά, με το κυριλίκι μου, την μαγκιά μου και την τσαχπινιά μου, θα ήσασταν ακόμα σε λαγούμια»

Τον ψημένο τον Αλέκο τον Παρίση τον λυπάται η ψυχή μου. Τον έχουν βάλει στην μέση οι «δελφίνοι» και τον έχουν αρχίσει: «Που σε πονά και που σε σφάζει».
«Παραιτήσου ρε και άσε εμάς την φρεσκαδούρα τους έμπειρους, νέους και μαχητικούς να του βγάλουμε το μάτι του Θεόφιλου και πήγαινε να δεις το ηλιοβασίλεμα και αν κουνιούνται οι βάρκες…». Τέτοια του λένε και του γράφουν. Και ο Αλέκος τους απάντησε: «Παλληκάρια μου, τι φύλαγα στον κόρφο μου;» Λάθος του Αλέκου. Δεν είναι απάντηση αυτή. Έπρεπε να τους υπενθυμίσει τον μακαρίτη τον Γιώργο τον Κατσιφάρα, τότε που αμφισβητούσαν στο ΠΑΣΟΚ τον Αντρέα. Είπε τότε ο αλησμόνητος, στα μπουζούκια, Κατσιφάρας: «Αν δεν ήταν ο Αντρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας». Πιστεύω πως δικαιούται ο Αλέκος να πει: «Μωρέ αν δεν έμπαινα μπροστά, με το κυριλίκι μου, την μαγκιά μου και την τσαχπινιά μου, θα ήσασταν ακόμα σε λαγούμια».

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed