Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεργάζεται με τη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου, έγινε η αναφορά και έχουμε την αίσθηση ότι έχει ξαναγίνει απ’ τη ΛΑΣΥ στο παρελθόν, ότι η Δημοτική Αρχή αποτελείται απ’ τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Επιχειρηματίες. Δοθείσης της ευκαιρίας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:
Καμία συνεργασία δε συμβαίνει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς και της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου.
Αν υπάρχουν κάποια μέλη του πολιτικού μας φορέα που μετέχουν στο σχηματισμό της Δημοτικής Αρχής, αυτό συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο με δική τους ευθύνη και χωρίς ποτέ να έχει έρθει το οποιοδήποτε σχετικό θέμα στα συλλογικά μας όργανα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι υπέρ των συνεργασιών με άλλες πολιτικές δυνάμεις αλλά, πάντοτε στη βάση προγραμματικών συμφωνιών πάνω απ’ το τραπέζι και με δημόσιο διάλογο.
Συνεπώς δε δεχόμαστε και αντιπαρερχόμαστε το συνθετικό του ονόματός μας στις αναφορές που γίνονται για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αργοστολίου. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει θέσεις ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό θα γίνει άμεσα αντιληπτό απ’ όλες και απ’ όλους λόγω των άμεσων διαφορών που θα υπάρξουν. Διότι εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε την αυτοδιοίκηση ως «μάνατζερ» για την τήρηση εκλογικών ισορροπιών, αλλά ως ενεργοί πολίτες που θέλουν το κάθε μέρα τους να είναι καλύτερο.

Ο.Μ. Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed