Δεν τα παρατάει ο γερο-Γνήσιος, που θέλει να ηγηθεί της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και στις ερχόμενες εκλογές το 2023, σε ηλικία 82 ετών

Ερωτευμένος με την πολιτική και το… σώσιμο του νησιού μας δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης στην μάζωξη των οκτώ συμβούλων της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» που έγινε προχθές το απόγευμα.
Η συνάντηση συγκλήθηκε από τον επικεφαλή της παράταξης, που άφησε εκτός της συζήτησης τους Σπύρο Ματιάτο και Παναγή Βανδώρο, που ακολουθούν πλέον διαφορετικό δρόμο. Οι υπόλοιποι οκτώ δεν κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο επαφής, αφού ο Αλέξανδρος Παρίσης τους δήλωσε ορθά-κοφτά ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές είτε πρόκειται για τον Δήμο Αργοστολίου είτε για τον Δήμο Κεφαλονιάς θα ηγηθεί της προσπάθειας της παράταξης για να… γκρεμίσει από τον θώκο που κατέχει τώρα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Στις αντιδράσεις που προέκυψαν από ορισμένα στελέχη σχετικά με την ηλικία του πρώην Δημάρχου, αυτός απάντησε με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει (το έχει πει και δημοσίως στα δημοτικά συμβούλια) «η μάνα μου ακούμπησε τα 100, εγώ θα τα ξεπεράσω, θα σας… θάψω όλους». Ο Αλέξανδρος Παρίσης το 2023 θα είναι 82 ετών, ενώ στη λήξη της θητείας, αν καταφέρει να εκλεγεί, το 2027 θα είναι 86 ετών. Πάντως οι αντιδράσεις εντός του συνδυασμού και όχι μόνο για την ηλικία είναι μεγάλες και από ότι φαίνεται εντός του άμεσου προσεχούς διαστήματος θα υπάρχουν εξελίξεις στην παράταξη. Το σίγουρο είναι ότι ο Γνήσιος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ακόμη μια θητεία, έστω και αν η παράταξή του πάει λαβωμένη στις εκλογές του 2023, αφού αρκετά στελέχη δηλώνουν ότι θα αποχωρίσουν από την πολιτική… κηδεμονία του Παρίση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed