Επιστρέφει δριμύτερος ο Βαγγέλης Μαζαράκης, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια του πρώην προέδρου της ΕΠΣΚΙ και αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαζαράκη, αφού μετά από μια σειρά δικαστηρίων η ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι είναι αθώος.
Ο Βαγγέλης Μαζαράκης πολεμήθηκε πολύ άσχημα από τον υπουργό Αθλητισμού της προηγούμενης κυβέρνησης, Σταύρο Κοντονή, που είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί από όλα τα αξιώματά του σε ΕΠΣΚΙ και ΕΠΟ και να ουσιαστικά για παραπάνω από τρία χρόνια να κυκλοφορεί με την ρετσινιά του ενόχου. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Σήμερα έχει Γενική Συνέλευση η ΕΠΟ και την Κεφαλονιά θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής και το μέλος της Ένωσης, Ηλίας Κουρκουμέλης. Αναμένεται να παρθούν σοβαρές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ενώ σίγουρο είναι ότι θα προκηρυχθούν εκλογές για τις αρχές Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Βαγγέλης Μαζαράκης έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες όχι μόνο για να εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και μάλιστα ως αντιπρόεδρος, αλλά να διεκδικήσει ακόμη και αυτή τη θέση του προέδρου. Η δικαστική περιπέτεια που πέρασε και ουσιαστικά η πολιτική του δίωξη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανεβάσει και άλλο τις ήδη ανεβασμένες μετοχές του στους διοικητικούς κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπιτς Σόκερ θα έχει την ψήφο ή την… συμπάθεια των 38 από τις 53 Ενώσεις της χώρας μας. Ήδη αρκετοί είναι οι πρόεδροι ή μέλη Ενώσεων που έχουν εκφραστεί θετικά στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαζαράκη. Απομένει να δούμε πως θα κυλήσει η προεκλογική περίοδος, ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και φυσικά πως θα εξελιχθούν οι εκλογικές διαδικασίες σε κάποιες Ενώσεις, αφού φέτος είναι χρονιά εκλογών. Πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα ο Βαγγέλης Μαζαράκης αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να φτάσει εκεί που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανένας συμπατριώτης μας, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την προεδρία της ΕΠΟ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed