Το τρομερό στατιστικό του Μουρίνιο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στο «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» για την Premier League, χωρίς κόσμο. Μάλλον έκανε καλό η διακοπή στην Τότεναμ που μπήκε στο lockdown με έξι σερί ματς χωρίς νίκη, εκτός Κυπέλλου, εκτός Champions League και με σωρεία απουσιών. Εννοείται πως το τελευταίο δεν ισχύει και ο Ζοσέ Μουρίνιο εκθείασε την τύχη του να εργαστεί με τους παίκτες χωρίς να μεσολαβούν αγώνες. Αντίθετα, για τη Γιουνάιτεντ το break δεν ήταν καλό, ερχόταν από καλές νίκες (όπως με τη Σίτι), από πρόκριση στους «8» του Europa και από παιχνίδια ομοιογένειας. Δύσκολη η εξίσωση για το στοίχημα.

Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 11 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (7-0-4 η Γιουνάιτεντ), ήτοι από το 0-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τον Δεκέμβριο του ’14, με Μαουρίσιο Ποσετίνο και Λουίς φαν Χάαλ στους πάγκους. Με την Τότεναμ γηπεδούχο, ένα διπλό στα τελευταία επτά αλλά, από την άλλη, μονάχα τρεις άσοι στα τελευταία 18, και οι τρεις με Ποσετίνο στον πάγκο της Τότεναμ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εργάστηκε για δυόμισι χρόνια στη Γιουνάιτεντ (2016-18), την οδήγησε σε ένα Λιγκ Καπ αλλά και στο Europa League ωστόσο ουδέποτε την κατέστησε ανταγωνιστική. Ως αντίπαλος της ManUtd έχει τεθεί συνολικά 21 φορές, είτε σε αγγλικές διοργανώσεις είτε στην Ευρώπη, και μετρά 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και μονάχα 3 ήττες. Εσχατη ήττα το 2-1 του α’ γύρω στο «Ολντ Τράφορντ». Μετράνε κι αυτά στις προτάσεις στοιχήματος.

Και επιμέρους, ως γηπεδούχος ο Special One δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Γιουνάιτεντ (5-4-0), με τις ομάδες του να δέχονται γκολ μόνο σε τρία εξ αυτών! Με την Τσέλσι, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ο Πορτογάλος είχε 4-2-0, με την Ιντερ και τη Ρεάλ είχε δει τους «κόκκινους διαβόλους» να αποχωρούν με ισοπαλίες από Μιλάνο και Μαδρίτη αντίστοιχα ενώ ουδείς ξεχνά την πρόκριση, με την Πόρτο, την άνοιξη του 2004, με 2-1 στο «Ντραγάο» (με ισάριθμα γκολ του Μπένι ΜακΚάρθι) και πρόκριση θρίλερ 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» με γκολ του Κοστίνια στο 90’.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed