Απάντηση του προέδρου της Άσσου, Χρήστου Κοκκόλη, στον ανώνυμο κουκουλοφόρο που ντρέπεται για τον εαυτό του

Μια απάντηση στον κουκουλοφόρο που ντρέπεται για τον εαυτό του και μου απευθύνει την ντροπή για την κατάσταση του χωριού μου που αγαπάει προφανές περισσότερο από εμένα.
Α) Για το θέμα καθαριότητας είναι πλήρες ενημερωμένος ο κύριος δήμαρχος και ο κύριος αντ/ δήμαρχος καθαριότητας, όπως είναι ενημερωμένοι για τον κάθε οικισμό του δήμου Σάμης, αν και υπάρχουν 14 άτομα στην υπ καθαριότητας τα διπλά σε σχέση με πέρυσι. Εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος δήμαρχος κάνει ότι μπορεί περισσότερο στην υπάρχουσα κατάσταση δυστυχώς όμως δεν φτάνει και μέχρι τα μέσα Ιουλίου ο δήμαρχος έχει υποσχεθεί ότι θα έχουμε μόνιμο καθαριστή!
Β) Στο θέμα της κατάστασης της παραλίας εμπλέκεται η κτηματική υπηρεσία του δημοσίου και εκεί που με εντολή της συγκεκριμένης υπηρεσίας έγινε κατεδάφιση ενός τοιχίου που βρισκόταν εντός τις χάραξης αιγιαλού. Τα σπασμένα δάπεδα που δείχνουν οι φωτογραφίες είναι σύμφωνα με κάποιους μόνιμους κατοίκους που το αποδεικνύουν με παλιές φωτογραφίες και με μαρτυρίες, παράνομες κατασκευές όποτε η πρέπει να κατεδαφιστούν ή να νομιμοποιηθούν αφού ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό. Παλιά ιστορία που έχει ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια που προσωπικά καμία ανάμιξη δεν είχα ούτε ήμουν πρόεδρος του οικισμού. Ο σημερινός μου ρόλος δεν είναι να κάνω ούτε τον εισαγγελέα ούτε τον ρουφιάνο, αλλά να μπορώ να σταθώ βοηθώντας τα συμφέροντα του τόπου και των κατοίκων κρατώντας την ισορροπία ώστε επέλεξα να δώσουν λύση η δικαιοσύνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν τις ανάλογες αρμοδιότητες.
Υ.Γ. Στον αγαπητό -η , ανώνυμο κουκουλοφόρο θα χαρώ πολύ να αποκτήσει αυτοεκτίμηση και να αντικαταστήσει την κουκούλα με μια μάσκα προστασίας για τον COVID-19

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ΑΣΣΟΥ
Χρήστος Κοκκόλης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed