«Εγρέω» Έλλην, όχι να μας την φέρουν οι Τούρκοι

Ποιος αμφιβάλει άραγε ότι σκοπός των Τούρκων είναι η αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας με πόλεμο η χωρίς, αν παίρνουν κάθε φορά αυτά που θέλουν.
Αυτά τα ασιατικά φύλα, oι διαβολεμένοι αυτοί γείτονες , κατάφεραν να αρπάξουν από τους διεφθαρμένους και ανίκανους, αλλά και φανατικά θεοκρατικούς βυζαντινούς και σταυροφόρους ,Tα πανάρχαια ελληνικά εδάφη και να συγκεντρωθούν σε ένα εξ ισου φανατικό μουσουλμανικό έθνος, να μεγαλώσουν και να ξαπλώσουν την αριδα τους στην Μεσόγειο αφου κυρίευαν και διέλυσαν την καταρρέουσα βυζαντινή Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, η όποια τα είχε «Κληρονομήσει» από την Αλεξανδρινή Ελλάδα, χάριν στο καταστροφικό σύνδρομο και παγκόσμια αναστάτωση που προξένησε, ο πρόωρος θάνατος του μεγάλου Αλεξάνδρου, ίσως το μεγαλύτερο από τα δεινά που υπέστη το γένος των ελλήνων, στην μακραίωνη ιστορία του.
Οι Αβρααμικες θρησκείες που εισέβαλαν στον ελλαδικό χώρο, είχαν ισοπεδωτικό χαρακτήρα. Νομοί, παρανομοι και φρικιαστικά εγκλήματα εναντία στους «ειδωλολάτρες Έλληνες» επιστρατεύοντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προκειμένου να καταστρέψουν τον πνευματικό και υλικό πολιτισμό των ελλήνων, τον οποίον αποκαλούσαν σατανικό, με πύρινο μίσος και φανατισμό. Κατά τον τρίτο και τέταρτο αιώνα θρησκευτικοί ηγέτες αλλά και αυτοκράτορες , δήλωναν καθαρά ότι δεν είναι έλληνες αλλά χριστιανοί .
Η μανία του ανθελληνισμού που ξεκίνησε μέσα από δηλώσεις διαφόρων προφητών (Ζαχαρίας, Ιερεμίας ,Ησαΐας κτλ) γιγαντώθηκε από τους Βυζαντινούς (Τους αποκαλουμένους τρεις Ιεράρχες, «προστάτες των γραμμάτων») και στίφη βαρβάρων από αλλα διαμερίσματα της Αυτοκρατορίας, (Αλάριχος ) επι Θεοδόσιου, Αρκαδίου και Ονωριου, εισέβαλαν, έσφαζαν τους «ειδωλολάτρες» χωρίς έλεος και κατέστρεφαν απ άκρη σε άκρη « Ες Γην φερειν» τα επιστημονικά δημιουργήματα των προγόνων μας.
Όμως, ο ελληνικός πολιτισμός άντεξε τα δεινά του μεσαίωνα , έφερε την αναγέννηση της υπόδουλης, στο ιερατείο, Ευρώπης και έγινε τρόπος σκέψης των ελευθέρων ανθρώπων. Γλώσσα, Τέχνες, γράμματα, επιστήμες, αστρονομία, σοφία, μαθηματικά, κοσμογραφία, Ιατρική φυσική, κτλ, Βαθιά ριζωμένα στην λογική του αίτιου και αιτιατού, δεν υπέκυψαν στο σκοταδισμό του ανθελληνισμού και του οπισθοδρομικού μεσαίωνα.
Αφού λοιπόν εγκαταστάθηκαν οι Τούρκοι στα Βυζαντινά εδάφη και ακλουθώντας τις εντολές του Κορανίου, ασπαζόμενοι και αυτοί την Ιουδαϊκή βίβλο άρχισαν το πετσόκομμα των πανάρχαιων ελληνικών εδαφών τα οποία δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το εξουθενωμένο και ανίκανο Βυζάντιο του οποίου η θρησκευτική αποχαύνωση έπειθε ότι ήταν οι εντολοδόχοι της νέας θρησκείας, ενώ διεκήρυτταν ότι η Κωνσταντινούπολη και όλη η αυτοκρατορία, είναι προστατευόμενοι από τον θεό και επομένως αήττητοι.
Σήμερα 600 χρόνια μετά την άλωση, Βαδίζουμε σε μια πορεία που μας οδηγεί σε σύγκρουση με τους Τούρκους, διότι απλά αυτοί νομίζουν ότι η Ελλάδα ήταν κομμάτι της οθωμανικής αυτοκρατορίας το οποίο έχασαν με την ελληνική επανάσταση του 1821 και το διεκδικούν πίσω!!!!.
Έτσι ξεδιάντροπα νοσταλγούν την επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
εδώ θα έπρεπε ε και εμείς να διεκδικούμε την Μικρά Ασία και τα πατρογονικά εδάφη των Ελλήνων! Ας μάθουν λοιπόν οι Μεμετηδες ότι δεν έχουν να κάνουν με Βυζαντινούς αλλά με Έλληνες. Δεν είμαστε, ούτε Ρωμιοί ,ούτε Γραικύλοι, ούτε απόγονοι Βυζαντινών
Είμαστε Έλληνες και διεκδικούμε τον επαναελληνισμο, τον δια της βιας παραπλανημένο πολίτη και τα ιερά εδάφη που έζησαν και μεγαλούργησαν τα ελληνικά μυαλά, φωτίζοντας τον κόσμο και τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, με τις επιστήμες τους.
Τα θεμέλια της ατομικής θεωρίας ανήκουν στον Δημόκριτο, Αυτό δεν άλλαζε ποτέ. Τα θεμέλια της ιατρικής επιστήμης ανήκουν στον Ιπποκράτη… .Επειδή ο αγώνας του ελληνισμού είναι διαχρονικός αγώνας επιβίωσης, είναι απαραίτητο.:
Εγρεω Έλλην, Μη χαλαρώνεις. Όσες φορές σε πιασαν στον ύπνο σε στραπατσάρισαν. Ένα απλό παράδειγμα η τραγωδία της Κύπρου. Οι Τούρκοι καραδοκούν και ορέγονται τα νησιά του Αιγαίου. Είδατε; Ένα shake hands του τούρκου με τον κύριο TUMP και του δόθηκε η εξουσιοδότηση, να αλωνίζει όλη τη Μεσόγειο.
Έτσι βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, σε μια παγίδα που μας έστησαν οι φίλοι από την χώρα των ινδιάνων, τα νέα αφεντικά της Ηπείρου, οι Αμερικανοί.
Αναμφίβολα οι Τούρκοι μας προκαλούν και μας εξωθούν σε πόλεμο, τον οποίον όταν οι συνθήκες είναι αυτές που θέλουν, θα τον επιβάλλουν.
Έτσι και αλλιώς «Si vis pacem, Para bellum» έλεγαν οι Ρωμαίοι, αλλά οι διδάξαντες με ποιους τρόπους πολεμούσαν τους εξ ανατολών εισβολείς της χώρας μας, ήταν οι Έλληνες.
Οι σύμμαχοι ζυγίζουν εμάς και τους Τούρκους στην ζυγαριά των συμφερόντων και ο νοών νοητω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να καθόμαστε σε μια γωνιά ευνουχισμένοι από τις πολιτικε ς των συμμάχων, άβουλοι εως ότου οι τούρκοι πατήσουν το κατώφλι του σπιτιού μας διότι αλίμονο θα την πάθουμε σαν τους βυζαντινούς, όπου η «Βυζαντινή αυτοκρατορία» είχε καταντήσει μια πόλις, η Κωνσταντινούπολις και τίποτε άλλο.
Ούτε οι ηγέτες της χώρας μας να καταντήσουν σαν τον Νοταρά η τον Κομνηνό που περίμεναν να διοριστούν από τον Μωάμεθ οι νεοι ηγέτες της Κωνσταντινούπολις, υποτελής στον Σουλτάνο.
Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μόνοι μας, και ας αποφασίσουμε μάσα από το διεθνές δίκαιο το οποίον προς το παρόν είναι με το μέρος μας:
1.Προεκταση των χωρικών υδάτων της χώρας, στα 12 ναυτικά μιλιά, εδώ και τώρα. Ας στηριχτούν οι Τούρκοι στο Casus belli και ας αρχίσουν τον πόλεμο.
2.Αμεση συνεννόηση και κάλεσμα σε συμμαχία, τους λαούς που έχει τσαλαπατήσει η Τουρκία. Αρμενία, πόντος, Συρία κτλ. Αλλά και άλλους που έχουν συμφέρον..Αίγυπτος, Ισραήλ
3. ΟΙ ένοπλες δυνάμεις σε άμεση ετοιμότητα
4.Αν οι Έλληνες ηγέτες ακούσουν ορισμένους να μιλούν για τραπέζι διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους, πείτε τους καθαρέ. FUCK YOU ! .Αν τους ακούσουμε,,. χαθήκαμε!
Οι Αμερικανοί έχουν συμφέροντα να παίζουν στα ζάρια την ακεραιότητα της Ελλάδος.
Τι έκαναν στην Κύπρο; Ποιος ξεχνά τον Κίσινγκερ;
Είναι μια δύσκολη κατάσταση
Ας στηρίξουμε την Ελλάδα μας και όχι τα πολιτικά συστήματα για τους ψήφους. Και οι τυχόν προδότες της ελληνικής Γης……την εσχάτη των ποινών.

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed