Θαυμάστε τον διευθυντή του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας, ο Κώστας Μπαζίγος μας… απειλεί με τυρόπιτες και άλλα συναφή, κάτι δεν πάει καλά…

Το πρωί δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ που αφορούσε την πιθανή χρηματοδότηση, μέσω δανείου, του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας, μια πράξη καθόλα νόμιμη και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει αυτές τις ενέργειες.
Όποιος διάβασε το ρεπορτάζ, το οποίο έχει διασταυρωθεί από δύο τουλάχιστον πηγές, αναφερόμαστε στην Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού, με σκοπό να αποφασιστεί αν αυτός θα προχωρήσει ή όχι στην δανειοδότηση. Στο ρεπορτάζ απλά θυμίσαμε ότι και στο παρελθόν ο Συνεταιρισμός είχε βρεθεί σε δύσκολη οικονομική συγκυρία, πιθανόν από λάθος επιλογές των τότε διοικήσεών του, ωστόσο με νομοθετική ρύθμιση του τότε Βουλευτή του νομού μας και Υφυπουργού, Αλέκου Καλαφάτη, γλίτωσε από τα χειρότερα και συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κεφαλονιά και τους παραγωγούς τους και ταυτόχρονα έκανε το όνομα το δικό του και του νησιού μας, μέσω των κρασιών του, γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο το ρεπορτάζ πείραξε τόσο πολύ τον διευθυντή του, Κώστα Μπαζίγο, ώστε να τον οδηγήσει να σχολιάσει κάτω από το κείμενο ότι «πάλι άρπαξε την τυρόπιτα ο Ξενοφώντας» και «πάλι άρπαξες την τυρόπιτα που σου πέταξαν;»
Κύριε Μπαζίγο να σας ενημερώσω ότι δεν μου αρέσει η τυρόπιτα, προτιμώ την πίτσα σφολιάτα.
Κύριε Μπαζίγο, το τηλέφωνο και το e-mail της ιστοσελίδας είναι γνωστά, ώστε να έχετε επικοινωνία μαζί μου και να διαψεύσετε ή να διορθώσετε το ρεπορτάζ μου.
Κύριε Μπαζίγο, αυτό δεν σας τιμά, αφού ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον σας και μάλιστα δημόσια με αυτό τον αγενή τρόπο.
Ο καιρός γαρ εγγύς κύριε Μπαζίγο, Κυριακή κοντή γιορτή που λένε και στο χωριό μου.
Τα σέβη μου και καλή επιτυχία στην μεθαυριανή γενική σας συνέλευση

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed