Σπύρος Σαμούρης: «Δεν… συγκινούμαστε από τα ρεπορτάζ του Γιάννη Βαρούχα, η Παιδική Χαρά στο Αργοστόλι άνοιξε όταν ήταν έτοιμη από τον Δήμο»

Σφοδρή επίθεση στον πρώην σύμβουλο της τέως Βουλευτή του νομού μας, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, έκανε σήμερα το μεσημέρι, μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα μας, ο Σπύρος Σαμούρης, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στην Παιδική Χαρά του Αργοστολίου, πάνω από την πλατεία.
Ο Αντιδήμαρχος ήταν σχεδόν εκτός εαυτού μετά το προβοκατόρικο, όπως το χαρακτήρισε ρεπορτάζ για την Παιδική Χαρά του Γιάννη Βαρούχα. Συγκεκριμένα μας είπε: «Αυτό που έκανε ο κ. Βαρούχας ήταν πέρα για πέρα προβοκατόρικο, αφού πήγε και φωτογράφισε τις ατέλειες και τις ζημιές μιας Παιδικής Χαράς η οποία ήταν κλειστή, αφού βρισκόταν υπό επισκευή. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κίνητρά του ή ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια. Η Παιδική Χαρά ήταν κλειδωμένη και αν επιχείρησε να εισέλθει σε αυτή τότε μιλάμε για μια παράνομη πράξη. Δεν συγκινούμε από τα ρεπορτάζ του Γιάννη Βαρούχα και του κάθε Βαρούχα που κυκλοφορεί στο Αργοστόλι. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας όπως αυτή πρέπει να γίνει. Η Παιδική Χαρά επισκευάστηκε και δόθηκε στο κοινό. Ποτέ δεν λειτούργησε στην κατάσταση που την περιέγραψε ο κ. Βαρούχας. Και σε καμία περίπτωση δεν… φοβηθήκαμε από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Αγαπητέ Γιάννη, πήγαινε να κάνεις κανένα μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό, ίσως βρεις και εκεί κάτι να φωτογραφίσεις και να κάνεις ρεπορτάζ».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed