Έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεφαλονιά, περιοδεία του πρώην Πρωθυπουργού στο νησί μας και συναντήσεις με φορείς και επαγγελματίες του τόπου

Ο πρώην Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί το νησί μας στα μέσα της εβδομάδας 12 με 19 Ιουλίου, χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τονίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θέλει να επισκεφτεί όλα τα νησιά του Ιονίου, κάνοντας αρχή από την Κέρκυρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Τον κ. Τσίπρα θα υποδεχθούν στο νησί μας ο πρώην Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος και η πρώην Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Σκοπός της επίσκεψής του είναι να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πως πάει ο τουρισμός και να ακούσει τα προβλήματα των επαγγελματιών του κλάδου και όχι μόνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε θα υπάρξουν συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό, με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμο Τιμοθεάτο. Αν το επιτρέψουν το πρόγραμμά του και οι συνθήκες θα προσπαθήσει να έχει προσωπική επικοινωνία και με άλλους φορείς του τόπου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed