Επίθεση στον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, «μειοψηφία αποτελούν οι απόγονοι των κοτσαμπάσηδων και τα κομματικά παράσιτα»

Σε χτεσινό Δελτίο Τύπου, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Ν.Δ., μας ενημερώνει για τις θέσεις του, σχετικά με το χουντικής προέλευσης, νομοσχέδιο, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αφορά στις Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις.
Μεταξύ των άλλων, ο κ. Καππάτος αναφέρεται και στις “μειοψηφίες για τις οποίες σημασία δεν έχει το διακύβευμα αλλά το σύνθημα – σε μια λογική αμφισβήτησης των πάντων χωρίς εναλλακτική πρόταση. Μειοψηφίες που αρκούνται στην απλοϊκή ισοπέδωση του άλλου χωρίς να απαντούν επί της ουσίας σε κοινωνικά προβλήματα και αιτήματα. Μειοψηφίες που παρεμποδίζουν, τελικά, το δημοκρατικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι παραμένοντας προσκολλημένες σε νοοτροπίες και στάσεις περασμένων δεκαετιών.” Κύριε Καππάτε, δεν γνωρίζω τι σχέση έχετε, με την ιστορία και ιδιαίτερα με αυτήν που αναφέρεται στο παγκόσμιο εργατικό και κοινωνικό κίνημα. Επιτρέψτε μου όμως να σας πω, πως αυτή η ιστορία διδάσκει, ότι οι μεγάλες αλλαγές σε εργασιακά κοινωνικά και μια σειρά άλλα ζητήματα, αφετηρία είχαν, αυτές τις μειοψηφίες, που εσείς με τόση ευκολία λοιδορείτε! Μειοψηφίες που πρωτοπόρησαν στην εποχή τους και στους αγώνες τους συμπαρέσυραν λαούς ολόκληρους, πετυχαίνοντας αλλαγές τέτοιες, που άλλαξαν κυριολεκτικά, “το ρουν” της ιστορίας.
Στα καθ’ ημάς τώρα και σε ό,τι αφορά τη χώρα μας. Κύριε Καππάτε, στη χώρα μας, από ιδρύσεώς της ως κράτος έως και σήμερα, μειοψηφία, αποτελούν οι φεουδάρχες, (απόγονοι των κοτσαμπάσηδων), που με την αρωγή των κυβερνήσεων που τους υπηρετούν, όλα αυτά τα χρόνια, απομυζούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, και τον εθνικό μας πλούτο, συσσωρεύοντας τεράστια κέρδη, που στη συνέχεια ως “ευπατρίδιδες” που είναι, τοποθετούν σε παράκτιες εταιρίες, στο Παναμά, νησιά Κέιμαν και αλλού.
Μειοψηφία αποτελούν, τα κομματικά παράσιτα των αστικών κομμάτων, που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, γιατί “είναι του κόμματος”!
Μειοψηφία είναι, οι κάθε πολιτικής απόχρωσης, Άκηδες…
Μειοψηφία τέλος αποτελούν εκείνοι, που εκλέγονται να υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό και αντί αυτού, υπηρετούν τους λεγόμενους κατά τον ομοϊδεάτη σας Κ. Καραμανλή, νταβατζήδες!
Αυτοί λοιπόν κ. Καππάτε, είναι οι μειοψηφίες στη χώρα μας και όχι οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, που διεκδικούν τα αυτονόητα… αυτά δηλαδή που δικαιούνται. Αυτά που το φαγοπότι φεουδαρχών και κυβερνήσεων, ξεδιάντροπα τους στέρησε και στο τέλος τους ζήτησε και τον λογαριασμό, μέσα από τη χυδαία επιβολή των μνημονίων, που το κόμμα σας και ο σημερινός πρωθυπουργός, πρωτοστάτησαν για την επιβολή τους! Αν λοιπόν πραγματικά υπηρετείτε τον λαό, κ. Καππάτε, μην φοβάστε τις “μειοψηφίες” που λοιδορείτε στο Δελτίο Τύπου που στείλατε. Τις άλλες μειοψηφίες να φοβάστε. Αυτές, έστειλαν χιλιάδες νέους επιστήμονες στο εξωτερικό, αυτές που έφεραν τη χώρα, εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Τάσος Καβαλλιεράτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed