Ωραία τα λουλούδια, αλλά ωραιότερη είναι η ανθρώπινη ζωή, Λάσσης και Σουηδίας γωνία μηδέν ορατότητα και κίνδυνος ατυχήματος

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης, έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά από την ημέρα που ανέλαβε, ωστόσο φαίνεται ότι του έχουν ξεφύγει κάποιες λεπτομέρειες, που όμως μπορούν να αποβούν μοιραίες για κάποιον/ους συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, στην διασταύρωση των οδών Σουηδίας και Λάσσης (Παπανδρέου) υπάρχει μια μικρή αρτάνα η οποία είναι γεμάτη όμορφα λουλούδια. Μάλιστα, συνεργείο του Δήμου Αργοστολίου περνάει που και που και τα ποτίζει, με αποτέλεσμα αυτά να έχουν πάρει τα πάνω τους και να έχουν δημιουργήσει ένα όμορφο θέαμα. Όμως, όπως λέει και το γνωστό γνωμικό «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και η λεπτομέρεια στην περίπτωσή μας είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή ορατότητα των οδηγών που κινούνται σε δύο από τις πιο πολύβουες από οχήματα οδούς του Αργοστολίου. Βγαίνοντας από τη Σουηδίας δεν βλέπεις καθαρά αν κατεβαίνει αυτοκίνητο από τη Λάσσης και κατεβαίνοντας τη Λάσσης για να στρίψεις στη Σουηδίας ούτε που παίρνεις χαμπάρι αν έρχεται άλλο όχημα. Τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν γίνει δύο, ευτυχώς, μικρά ατυχήματα, αλλά όσο ο κόσμος και τα αυτοκίνητα γίνονται περισσότερα λόγω καλοκαιριού, τόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να δούμε κάτι πιο σοβαρό. Αν συνυπολογίσουμε ότι στο σημείο (επί της Σουηδίας) βρίσκονται και τέσσερις κάδοι σκουπιδιών, τότε το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Ας το κοιτάξουν εκεί στο Δήμο και ας κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση πριν να είναι πολύ αργά.
Υ.Γ. Μια που θα βάλετε χέρι στο σημείο, φτιάξτε και τις πινακίδες, αφού το σταθερό σημείο που υπήρχαν παλιότερα είναι μόνο… τρύπες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed