Η Ελλάδα εν μέσω δύο ληστών…

Η προσφορά της Γερμανίας να μεσολαβήσει για μια «συνάντηση» Ελλάδας Τουρκίας σε μια τριμερή διάσκεψη στο Βερολίνο, κάθε άλλο παρά μας εξέπληξε, αφού γέμισε το καλάθι με παραβιάσεις των Τούρκων κατά της Ελλάδος.
Τώρα η Γερμάνια σαν καλός και πιστός σύμμαχος πρέπει να δει ο κόσμος ότι «έλα μωρέ» δεν είναι και τόσο σοβαρά τα πράγματα. Θα τα βρουν μεταξύ τους. Αρκεί οι Έλληνες να κάνουν ένα βήμα πίσω ως συνήθως, να δώσουν κάτι να ανοίξει η ασφαλιστική βαλβίδα, να φύγει η πίεσης, να δει και ο λοιπός κόσμος ότι η Ευρώπη πόσο δίκαιη είναι στην εξ ισου μεταχείριση των παρεξηγημένων φίλων και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά και γάτα υπάρχει και προσέχει το παιχνίδι της «φίλης» Γερμανίας και ζημιά υπάρχει και μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και η χώρα μας είναι αποφασισμένη να ενεργήσει σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αψηφώντας το Cassus Belli των Τούρκων, διότι προτιμούμε τον πόλεμο από το να παραδώσουμε την γη μας αμαχητί και σιγά –σιγά για να μην κάνουμε και πολύ θόρυβο, όπως επιθυμούν οι συνεργάτες των Τούρκων οι οποίοι θέλουν να κατασπαράξουν την Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφέκια.
Εν μέσω «δυο ληστών» λοιπόν η χώρα μας, της χώρας εκείνης του Χίτλερ και βαρβάρων ορδών που μας μετακύλησαν το 1940 και της χώρας των Οθωμανών, οι οποίοι αφού κατέλαβαν τα πατροπαράδοτα ελληνικά εδάφη και βύθισαν στο σκοτάδι και πρωτογονισμό τον τόπο μας για 400 ολόκληρα χρόνια, νομιζουν ότι η επανάσταση του 21 τους αδίκησε και επιθυμούν να αναβιώσουν την οθωμανική αυτοκρατορία, έχοντας προς του τον Κατάλληλο άνθρωπο ο οποίος « καβάλησε το καλάμι» και άρχισε τις διεκδικήσεις εναντία στην πατρίδα μας. Αφού λοιπόν ο μεμέτης, το παίζει σε δυο ταμπλό ενός άχρηστου ΝΑΤΟ, υποχείριο της Αμερικανικής εξωτερικής πολίτικης και του μπλοκ της Ρωσίας, αφού αγοράζει οπλικά συστήματα και από τους δυο συνασπισμούς και αφού κατάφερε να μπαξισιώνει τους πάντες και να εχει θερμές σχέσεις και με τους δύο «αντιπάλους», αλωνίζει ανα την Μεσόγειο απειλώντας την Ελλάδα την οποία αποκαλεί και… ταραχοποιό, και γράφει στα παλιά του τα τσαρούχια όσους έχουν το «θάρρος «να του κάνουν παρατήρηση. Με το να αποδεχόμαστε όμως διαμεσολάβηση της «συμμάχου» Γερμανίας, κάνουμε και άλλη μια γκάφα, αφού αποδυναμώνουμε το MOMENTUM από την συμμαχία μας με την Γαλλία, η οποία πράγματι δεν έμεινε αδιάφορη στην προστασία των εθνικών μας συμφερόντων εν γένει.
Αντί λοιπόν να καθόμαστε να ξεροσταλιάζουμε αναμένοντας τα αποτελέσματα των «Φιλικών» παρεμβάσεων της Γερμανίας, ας προσέξουμε να ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς μας με την Γαλλία, αφού εκεί που οδηγούνται τα πράγματα γρήγορα θα κλείσουμε στρατιωτική συμμαχία, αλλά και με άλλες χώρες στις οποίες η Τουρκία τους έχει γίνει «στενός Κορσές». Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Αν ενδώσουμε τώρα στην πίεση που εξασκούν επάνω μας, για πολιτική κατευνασμού, που συνιστούν οι Γερμανοί και αμερικανοί μαζι, θα χάσουμε την χώρα μας στου Βαρβάρους «τους εν τη Ασία οικούντων». Είναι απολύτως αναγκαίο η προέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν. μίλια, ανεξάρτητα το τι θα πράξουν οι Τούρκοι. Βέβαια οι Τούρκοι δεν θα αναγνωρίσουν αυτή την διακήρυξη. Και αν δεν εχει η Ελλάδα τις δυνάμεις για να διασφαλίσουν τα νέα σύνορα, σίγουρα οι σύμμαχοι έχουν συμφέρον να βοηθήσουν. Οι ενοποίηση των ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου πρέπει να γίνει και αυτή άμεσα. Πρέπει να ισχυροποιηθούν οι συμμαχίες μας πάση θυσία εδώ και τώρα. Με αυτή την παρούσα δυναμική όπως προσπαθούν να μας επιβάλλουν όλη αυτή η λυκοφωλιά της χώρας, είμαστε και χαμένοι και μόνοι και αναξιόπιστοι και προβληματικοί στην Ευρώπη, για την υποχωρητικότητα μας, μέχρι οι Τούρκοι ανεβούν στην Ακρόπολη.
Εν τούτοις παρ όλα τα ευχολόγια και το τι πιστεύει ο ελληνικός λαός παρατηρούμε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά εκ μέρους μας που θέτει σε αμφισβήτηση την αμυντική συμμαχία με την Γαλλία, αφού κινδυνεύουμε να μην παραλάβουμε τις υπερσύγχρονες Γαλλικές φρεγάτες, υποστρατηγηκα όπλα, θέτοντας σε κίνδυνο την συμμαχία μας με την Γαλλία που είναι συμμαχία σε περίπτωση πολέμου. Εκείνος που κινεί αυτά τα φιλοτουρκικά νήματα, πασχίζει να χαλάσουμε με τους Γάλλους, την αμυντική συμφωνία που έχουμε, εμπιστευόμενοι μόνο στους μέχρι τώρα «νταβατζίδες» και αγοράζοντας μόνο τα «παλιοσίδερα τους» για την άμυνα της χώρας. Αν θυμάστε λιγα χρόνια πριν, χαλάσαμε τις σχέσεις μας με την φίλη Ρωσία, αφού μας έβαλαν να στηρίξουμε το πατριαρχείο της Ουκρανίας, αδιαφορώντας και πληγώνοντας με αυτό τον τρόπο την φίλη Ρωσία. Βλέπετε ότι αυτές οι ανθελληνικές δυνάμεις συνωμοτούν εναντίον μας και ναρκοθετούν τις συμμαχίες μας, αποκόπτοντας τις φίλες χώρες, επιτρέποντας μας μόνο τις λυκοφιλίες των συμμάχων που μας πηγαίνουν γραμμή στον γκρεμό χάριν της εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους.
ΞΥΠΝΑ Έλληνα! Δες το πως οι λυκόφιλοι μας αποξενώνουν από τους πραγματικούς φίλους, τους οποίους έχουμε μεγάλη ανάγκη. Τι κάνει όμως η πολιτική μας ηγεσία; Ασχολείται μόνο με τα κουτσομπολιά της Λίστας Λα Γκαρντ, τα δισεκατομμύρια της NOVARTIS, ένας ατέλειωτος λαβύρινθος και για τις συγκινήσεις που νοιώθουν οι λαοί του κόσμου για το θρησκευτικό Βυζαντινό μνημείο της Αγίας Σοφιίας, ενώ μας φωνάζουν οι ξένοι. Σταματήστε. Είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας. Τι περιμένετε άραγε; Υποστήριξη από τον μεγάλο Πόντιο Πιλάτο; Συνέλληνες κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε σαν έθνος, συμμαχία με την Γαλλία, πρέπει να αναβαθμιστεί σε πολεμική συμμαχία, βγαίνοντας στην Μεσόγειο και μαζί με τους Γάλλους να μην αφήσουμε κολυμπιθρόξυλο από τους αλαζόνες και αποθρασυνόμενους μεμέτηδες. Η Ελλάδα άλλη επιλογή δεν έχει. Ο δε πολιτικός που θα δεχτεί να προδώσει την πατρίδα μας, χάριν της «συμμαχικής Λυκοφωλίας», απλά, δεν έχει μέλλον σε αυτή την Γη των Ελλήνων.

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed