Ρόδη Κράτσα: «Ας μας πεί ο κ. Γαλιατσάτος ποια έργα έχει ολοκληρώσει για να μην ασχοληθούμε μαζί τους, τον αφήνουμε στη μιζέρια του»

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, απαντά η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στον Θόδωρο Γαλιατσάτο αναφορικά με την αντίδρασή του στο γεγονός της ανακοίνωσης οτι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο του τουριστικού καταφυγίου στη θέση “Σπηλιά” της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας
“Το έργο ξεκίνησε να δρομολογείται το 2012, πριν από οχτώ χρόνια, και επί εποχής Γαλιατσάτου ήταν σε βαλτωμένη κατάσταση με πολλά τεχνικά και διοικητικά ζητήματα που το κρατούσαν στάσιμο. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα, καταλήξαμε σε συμφωνία με τον ΟΛΚΕ και το ΤΑΙΠΕΔ για το ποσοστό συμμετοχής τους στη χρηματοδότηση και το έργο προχωρεί προς δημοπράτηση, θα ολοκληρωθεί και θα αποδοθεί στην κοινωνία. Δεν μας εκπλήσσει η αντίδραση του κ. Γαλιατσάτου. Είναι συνήθης. Δεν θέλει να γίνει κανένα έργο. Είναι πια εμφανές. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το έργο της Περιφερειακής Αρχής, να παραπληροφορήσει την κοινωνία, να λοιδορήσει τους αρμόδιους, να καθυστερήσει την ανάπτυξη. Προχωρούμε μπροστά. Τον αφήνουμε στην μιζέρια του!”, απαντά η Περιφερειάρχης.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed