Έχει ενυδρείο το Ληξούρι και είναι ανοικτό;

Λοιπόν για όσους φίλους δεν το ξέρουν από την 1/8/2020 και κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 09:00 εως 14:00 το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ είναι κλειστό για λόγους καθαριότητας από το συνεργείο που θα αναλάβει, για τις εξής εβδομαδιαίες εργασίες:
1) Καθαριότητα του χώρου επίσκεψης
2) Απολύμανση και καθαρισμό των δεξαμενών και των δεξαμενών καραντίνας καθώς και των αντλιών και των αντίστοιχων φίλτρων. Τα συστήματα επανακυκλοφορίας του νερού και την επεξεργασία του για την διασφάλιση της καθαρότητας του νερού ( για την υγιεινή των θαλάσσιων οργανισμών).
Άρα τυχόν θέλετε να επισκεφθείτε το ενυδρείο και να θαυμάστε τους θαλάσσιους οργανισμούς που το ενυδρείο φιλοξενεί, ΜΗΝ ΠΑΤΕ τις συγκεκριμένες ώρες και ημέρες διότι ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και επιπλέον θα παρεμποδίσετε το έργο του συνεργείου. Οχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να δικαιολογηθεί η πληρωμή των 692,47 ευρώ το μήνα ( ούτε καν 693 ευρώ). Τώρα για όσους δεν το ξέρανε ότι το Ληξούρι έχει σε λειτουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ δεν έχουν άδικο ΟΥΤΕ και εγώ το ήξερα… Ίσως μας το φυλάνε για έκπληξη από 1η Αυγούστου, Οψόμεθα!

Ευαγγελάτος Χρήστος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed