«Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις», μαθήματα… ήθους από μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο χώρο στάθμευσης ΑμΕΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με καταγγελία στην ιστοσελίδα μας, χθες το απόγευμα στο πάρκινγκ του Πλατύ Γιαλού, όταν αυτοκίνητο μεγαλοστελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είχε παρκάρει σε χώρο στάθμευσης ΑμΕΑ.
Το συγκεκριμένο μεγαλοστέλεχος, όπως δείχνει η φωτογραφία, είχε παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ και όταν αυτός και η σύζυγός του δέχθηκαν παρατήρηση από λουόμενο στην παραλία, ο ίδιος εξερράγη απατώντας απαξιωτικά. Το στέλεχος αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα αρθρογραφεί για έλλειψη χώρων στάθμευσης ΑμΕΑ στο Αργοστόλι, διαμαρτύρεται για τα πεζοδρόμια που δεν επαρκούν για τους κατοίκους της πόλης και όλα αυτά που κάνουν την πόλη πιο ανθρώπινη. Σωστά φωνάζει και διαμαρτύρεται, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να τα βάλει πρώτα με τον εαυτό του και να κάνει την αυτοκριτική του πριν πιάσει πληκτρολόγιο στα χέρια του, εκτός αν ο ίδιος ή η σύζυγός του είναι ΑμΕΑ και δεν το έχουμε καταλάβει, οπότε δικαιολογείται η αντίδρασή του. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας: «Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed