Στο κυρίως ταμπλό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις βρέθηκε ο Λευτέρης Καμπανός, επιτυχίες και για Γεράσιμο Πολλάτο και Παναγή Τραυλό

Οι αθλητές του ΚΟΑ Πολλάτος Γεράσιμος, Παναγής Ταυλός και Καμπανός Λευτέρης συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις που έγινε στο Ολυμπιακά γήπεδα του ΟΑΚΑ στις 30/7-4/8.
Ο Γεράσιμος Πολλάτος συμμετείχε στα μόνα και στα διπλά Α12 με μια εμφάνιση που άφησε πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Ο Παναγής Τραυλός συμμετείχε στην κατηγορία Α16 στα μόνα και στα δίπλα ζευγάρι με τον Λευτέρη Καμπανό. Ο Καμπανός στη συμμετοχή του στο μονό στη κατηγορία Α16 μετά από τους προκριματικούς γύρους, που συμμετείχαν 107 αθλητές από όλη την Ελλάδα, πέρασε στο κυρίως ταμπλό όπου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση που το έφερε στους 32 καλύτερους του τουρνουά. Επίσης συμμετείχε στα διπλά των μεικτών με την αθλήτρια Σίσι Γεωργοπούλου από τον όμιλο του ΟΑ Πατρών, όπου και εκεί διακρίθηκε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που κάτω από αντίξοες οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες λόγω του covid 19 κατάφεραν να κάνουν την Κεφαλονιά για ακόμη μια φορά γνωστή στο πανελλήνιο. Ευχόμαστε στο επόμενο πρωτάθλημα να γυρίσουν πίσω στο νησί μας φορώντας στο στήθος τους μετάλλια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed