Συλλυπητήριες επιστολές για τον Μιχάλη Βαγγελάτο

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τη συμπαράσταση του, στην οικογένεια της Μαρίζας Βαγγελάτου, για το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, Μιχάλη Βαγγελάτου.
Ο εκλιπών, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα ως Δήμαρχος Αργοστολίου, το διάστημα 1987 έως 1990, καθώς, υπήρξε και για σειρά ετών ένας εξαιρετικός συνάδελφος μηχανικός. Αντί στεφάνου, προσφέρει στη Μνήμη του, χρηματικό ποσό στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου «Ο ΣΩΤΗΡ». Ας είναι Καλό & Ευλογημένο το τελευταίο Του ταξίδι.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη, πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτου. Ο Μιχάλης Βαγγελάτος ξεχώριζε για την μαχητικότητα του, το δυναμισμό και το θάρρος της άποψης του. Υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Ευαισθησία, Ευσυνειδησία, Εντιμότητα και Εργατικότητα, είχε άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου και τους προσέφερε αγάπη και στήριξη. Εκφράζουμε προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και την ανθρώπινη συμπαράσταση μας.

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του τέως Δημάρχου Μιχάλη Βαγγελάτου. Υπήρξε ένας εκλεκτός συμπολίτης που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το Δήμο Αργοστολίου με τα τότε όρια του και άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του. Στη μνήμη μου θα παραμένουν οι ευγενικές του υποδείξεις για θέματα της πόλης του Αργοστολίου κατά την διάρκεια της δικής μου θητείας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι αγαπητέ Μιχάλη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Μιχάλη Βαγγελάτου. Ο Μιχάλης Βαγγελάτος υπήρξε ένας εκλεκτός και εξαίρετος συμπολίτης μας και οικογενειάρχης που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το Δήμο Αργοστολίου και έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του. Ήταν ο Δήμαρχος που αντιλήφθηκε πρώτος και προσπάθησε να λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Αργοστολίου. Έζησε λιτά, σεμνά και ταπεινά. Λιτά τον αποχαιρετώ. Μιχάλη εκεί που πας δεν περνά το δάκρυ και ο πόνος. Τα βάσανα και οι καημοί εδώ θα μείνουν στη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Καλό παράδεισο.

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τέως Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed