Κάτι… βρωμάει στην υπόθεση με την εξαφάνιση της βάρκας χθες με τους τέσσερις τουρίστες, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται από το Λιμενικό

Από την αρχή της αυτή η ιστορία μύριζε και οι ειδικοί σε αυτές τις περιπτώσεις έβαζαν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους αναφορικά με την βάρκα με τους τέσσερις… τουρίστες που εξαφανίστηκε ως διά μαγείας χθες το απόγευμα.
Συγκεκριμένα χθες το πρωί παρουσιάστηκαν τέσσερις τύποι και νοίκιασαν μια βάρκα 5,5 μέτρων από συγκεκριμένο επαγγελματία του χώρου, με σκοπό να κάνουν το κέφι τους και να την επιστρέψουν νωρίς το απόγευμα. Η βάρκα δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο επαγγελματίας κατάγγειλε το περιστατικό στην Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς. Άμεσα, με εντολή του Λιμενάρχη, Θανάση Σιούτη, ξεκίνησαν οι έρευνες, στις οποίες μετέχουν και ιδιωτικά σκάφη. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ίχνος της βάρκας και ίχνος των τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτή. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ένας εκ των ενοικιαστών έχει παράξενο παρελθόν. Παράλληλα με τον σχεδόν μηδενικό αέρα που επικρατούσε χθες στην Κεφαλονιά (3-4 μποφόρ) ο καθένας μπορεί να βάλει στο μυαλό του οτιδήποτε και να κάνει διάφορους συνειρμούς. Από το Λιμεναρχείο ενημερωθήκαμε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία που ορίζει ο νόμος. Ωστόσο, κάτι… βρωμάει στην υπόθεση αυτή και οι δικές μας έρευνες έχουν και άλλα παρακλάδια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed