Άνω-κάτω το Λιμεναρχείο Ιθάκης, πήραν πινακίδες από Λιμενικό οι συνάδελφοί του και αυτός τα… πήρε στο κρανίο, μέχρι που του επιστράφηκαν

Ο κακός χαμός έγινε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στο Λιμεναρχείο Ιθάκης, με αφορμή μια κλίση και αφαίρεση πινακίδων από Λιμενικούς σε συνάδελφό τους, ο οποίος είχε παρκάρει σε ράμπα αναπήρων το προσωπικό του αυτοκίνητο.
Πρόκειται για τον ίδιο Λιμενικό, που είχε κάνει την ζωή δύσκολη στον Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα, πριν από έναν περίπου μήνα, όταν του έδωσε κλίση και του πήρε και την άδεια κυκλοφορίας από το δίκυκλο που οδηγούσε εν ώρα άσκησης των καθηκόντων του στο Βαθύ. Χθες, ο συγκεκριμένος Λιμενικός είχε παρκάρει το προσωπικό του αυτοκίνητο σε ράμπα ΑΜΕΑ στο Βαθύ και οι συνάδελφοί του, κάνοντας το καθήκον τους εν ώρα υπηρεσίας, του έδωσαν κλίση και του αφαίρεσαν τις πινακίδες. Μόλις το αντιλήφθηκε πήγε στο Λιμεναρχείο και εκεί έγινε του… κουτρούλη ο γάμος. Με τα πολλά και ύστερα από μεγάλη… μάχη πήρε πίσω σήμερα το πρωί τις πινακίδες του. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Λιμενάρχης ενημερώθηκε για το συμβάν και ποια ήταν η στάση του. Το δεύτερο ερώτημα είναι αν ο νόμος είναι ίδιος για όλους ή αν η Ιθάκη δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια, οπότε οι νόμοι εκεί είναι διαφορετικοί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed