Νέο… αίμα πέφτει στη μάχη για την προεδρία της ΝΟΔΕ, η Εύα Βολτέρα δέχεται πιέσεις να κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές του κυβερνώντος κόμματος

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και κατά συνέπεια του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ, όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν κάποιους δεξιούς ή λιγότερο δεξιούς να ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για… ολική επαναφορά ενός γαλάζιου στελέχους του νομού μας, που δείχνει ενδιαφέρον για τις εκλογές της ΝΟΔΕ. Ο λόγος γίνεται για την Εύα Βολτέρα, ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας, που τα τελευταία χρόνια (εποχή Παρίση-Λυκούδη) είχε αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Με τους πρώην όμως (Παρίση-Λυκούδη) να βρίσκονται πλέον εν αποστρατεία, ανοίγει ο δρόμος για… επιστροφές στο κόμμα που δεν μας αφήνει ποτέ να πλήξουμε, στο κόμμα που σε καθημερινή βάση έχει ρεπορτάζ στην Κεφαλονιά, στο κόμμα που οι μάχες μέσα σε αυτό ξεπερνούν κατά πολύ τις μάχες μεταξύ δύο διαφορετικών κομμάτων ή συνδυασμών. Η Εύα Βολτέρα, με θερμούς υποστηρικτές, όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά και στο Ληξούρι (καταγωγή από Παλλική), αλλά και στην Ιθάκη, δέχεται πιέσεις από συγκεκριμένα δεξιά λόμπι του νησιού μας, προκειμένου να δηλώσει υποψηφιότητα και να προσπαθήσει να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για αίσιο τέλος σε αυτές τις πιέσεις και ο κατάλογος των υποψηφίων όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει. Η ίδια πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για το τι τελικά θα αποφασίσει, ωστόσο οι πιέσεις που δέχεται είναι πολύ μεγάλες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed