Ποντάρισμα σε Μαρσέιγ με 2.10, γκολ σε Σουηδία και Βέλγιο

Γεμάτο από επιλογές το πρόγραμμα της Κυριακής (30/08), με φουλ στοιχηματική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ. Στη Σουηδία διεξάγεται το ζευγάρι Μάλμε-Έλφσμποργκ, στο Βέλγιο το παιχνίδι Γάνδη-Μαλίν.
ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (18:30)
Την Πέμπτη (27/08) η Μάλμε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Κρακοβία (Πολωνία). Αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Φάλκενμπεργκ. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, αύξησε τη διαφορά στο +7 από τη δεύτερη θέση και την Έλφσμποργκ, που υποδέχεται στο σημερινό παιχνίδι.
Η Έλφσμποργκ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την ανεβασμένη Όστερσουντς, δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των οκτώ αγωνιστικών. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 48ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και υπέκυψε στο 72′. Απέτυχε να σκοράρει μετά από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά στις 16/07/20 στην ήττα με σκορ 6-0 από τη Χάκεν εκτός έδρας. Παραμένει σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας, απέχει στο -7 από την κορυφή και τη Μάλμε.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το ασιατικό Over 2.75 γκολ με απόδοση 1.75 στην Bet365.
Νόμιμο στοίχημα στο Stoiximan.
ΓΑΝΔΗ – ΜΑΛΙΝ (21:45)
Κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα για τη Γάνδη, προέρχεται από τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατη υποχρέωση στο βέλγικο πρωτάθλημα, η εντός εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Αντβέρπ με γκολ, που δέχθηκε στο 17ο λεπτό. Αμυντικά βγάζει αρκετά προβλήματα, δέχθηκε γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Με Goal/Goal+Over 2.5 ολοκληρώθηκαν οι δύο αναμετρήσεις. Υπό πίεση με το καλημέρα, βρίσκεται ουραγός στη βαθμολογία και ακόμα ψάχνει βαθμούς.
Η Μαλίν ηττήθηκε με σκορ 3-2 εντός έδρας από τη Σερκλ Μπριζ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 80ο λεπτό. Αμυντικά προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό, μεσοεπιθετικά βρήκε λύσεις, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και έφερε από μία φορά κάθε σημείο (1Χ2). Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια, ενώ τα δύο εξ αυτών εμφάνισαν Goal/Goal+Over 3.5.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Γκενκ παίζει με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η Μαλίν σκοράρει, ταυτόχρονα αμυντικά έχει θέματα και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 1.91 στη Novibet.
ΜΠΡΕΣΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00)
Τραγικό το ξεκίνημα της Μπρεστ, διαλύθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα της Λιγκ 1 Γαλλίας. Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου, δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 31ο λεπτό, ακόμα δύο στη β’ ημίχρονο. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σαρντονέ (αμυντικός).
Η Μαρσέιγ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τη Σεντ Ετιέν, καθώς η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω κρούσματα Covid-19. Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση με 56 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές, με το πρόσημο να κρίνεται θετικό. Εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Αντρέ Βίλας Μπόας από τον Μάιο του 2019. Ο 42χρονος Πορτογάλος έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα στους Μασσαλούς, πραγματοποιώντας βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Απογοητευτική στην πρεμιέρα η Μπρεστ, τη στιγμή που η Μαρσέιγ θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν. Η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση 2.10 στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed