«Βούλιαξε» η Αναπτυξιακή Ληξουρίου-Σάμης, το Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισε την εισήγηση Κατσιβέλη, «γυμνός» για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος

Όνειρο ήταν και πάει η Αναπτυξιακή Εταιρία που ετοίμαζαν από κοινού οι Δήμοι Σάμης και Ληξουρίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο στην Παλλική δεν αποδέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου, Γιώργου Κατσιβέλη, ο οποίος δεν έπεισε για την χρησιμότητα της δημιουργίας της.
Ωστόσο, το πολιτικό ζουμί της υπόθεσης είναι πιο βαθύ, αφού παρά τις… μεταγραφές των τριών Συμβούλων της παράταξης του Διονύση Αραβαντινού (Γαλάτης, Μοσχόπουλος, Μαρούλης) ο Δήμαρχος βρήκε μπροστά του τοίχο. Μόλις οκτώ ψήφους πήρε η πρότασή του, πέντε δικοί του (έλειπε ο Αλέξανδρος Μοσχονάς) και οι τρεις αποστάτες του Αραβαντινού, με την υπόλοιπη αντιπολίτευση να ρίχνει μαύρο στις προσπάθειες δημιουργίας Αναπτυξιακής, που η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβε κανένας τον ρόλο της ύπαρξής της. Τα απόνερα αυτής της πολιτικής απόφασης χτύπησαν και στο Αργοστόλι, αφού ο Δήμαρχος της πόλης, Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε εκφραστεί θετικά για την δημιουργία της Αναπτυξιακής Εταιρίας.

Περισσότερο ρεπορτάζ σε επόμενο κείμενό μας

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed