Το αμίλητο νερό έχει πιει ο Αντιδήμαρχος Ομαλών, ο… αδελφός του Γνήσιου δεν ξέρει τίποτε για τις ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του

Η Δημοτική Αρχή Παρίση-Λυκούδη δεν φημιζόταν για την ταχύτητά της αναφορικά με τα έργα που πραγματοποίησε στη διάκρεια της θητείας της, με εξαίρεση τις προεκλογικές μπετονιέρες και το φαραωνικό έργο της Πλατείας Βαλλιάνου.
Ωστόσο, πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι, έστω και με καθυστέρηση, ήδη έχουν αρχίσει και υλοποιούνται κάποια έργα στην Κεφαλονιά, που φέρουν την υπογραφή της, άσχετα αν όλοι μας έχουμε φτύσει αίμα στους δρόμους των πόλεων και των χωριών μας. Έργα όπως οι ασφαλτοστρώσεις στην Έρυσσο, στους Πρόννους, στο Ληξούρι, εντός Αργοστολίου και φυσικά στα Ομαλά. Εκεί θα μείνουμε λίγο περισσότερο, διότι η κατάσταση είναι ιδιάζουσα. Τα Ομαλά είναι η περιοχή που ψήφισε Παρίση, αλλά την διοικεί ο Μιχαλάτος με άνθρωπο του Παρίση. Πιο λιανά: Τα Ομαλά εξέλεξαν αντιπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Σπύρο Ματιάτο, ο οποίος μετά από λίγο καιρό αναχώρησε για άλλες πολιτείες και προσχώρησε στον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, με τον Δήμαρχο Αργοστολίου να τον τοποθετεί ως Αντιδήμαρχο Ομαλών. Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού τα πολιτικά παιχνίδια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν σχεδόν καθημερινοί πανηγυρισμοί από τους ανθρώπους του Δημάρχου για την πίσσα που έπεσε σε δρόμους των Ομαλών. Είπαμε, το έργο είναι Παρίση και κατ επέκταση Ματιάτου του Παρίση, αλλά σε καμία περίπτωση του Μιχαλάτου και κατ επέκταση Ματιάτου του Μιχαλάτου. Ο Αντιδήμαρχος φαίνεται όχι έχει πιει το αμίλητο νερό εδώ και δύο μήνες περίπου. Δεν βγήκε να πει μια κουβέντα για το έργο, που ουσιαστικά η Δημοτική Αρχή που υπηρέτησε δέκα χρόνια το έκανε. Αντίθετα, αφήνει να εννοηθεί ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή μελέτησε, συμβασιοποίησε και εκτέλεσε το έργο. Στα Ομαλά του Παρίση έχουν αρχίσει και το φυσάνε και δεν κρυώνει με τον Ματιάτο του Μιχαλάτου. Και ο λεγόμενος Κροταλίας, ο πάλαι ποτέ… αδελφός του γερο-Γνήσιου κρατάει τον στόμα του κλειστό εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του νέου… αδελφού του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed