Ένταξη του ΚΕΠ Αργοστολίου στην ειδική πλατφόρμα mykeplive.gov.gr

Ο Δήμος Αργοστολίου, εντάχθηκε στους πρώτους 38 Δήμους της χώρας που συμμετέχουν στην Α΄ φάση του προγράμματος mykeplive και εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσεων.
Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία, προσφέρεται από το κεντρικό Κ.Ε.Π του Δήμου στο Αργοστόλι, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr. Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, κατόπιν ψηφιακού ραντεβού, βιντεο – κλήση με υπάλληλο των Κ.Ε.Π τα οποία έχουν ενταχθεί στο mykeplive, την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν κατά τις ώρες λειτουργίας των ΚΕΠ, για διεκπεραίωση της υπόθεσής τους ή απλή διοικητική πληροφόρηση. Αναλυτικά τα βήματα εξυπηρέτησης:
Πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής Δ/νσης mykeplive.gov.gr.
Είσοδος στην υπηρεσία με χρήση κωδικών taxisnet.
Θα ζητηθεί να καταχωρηθούν: το ονοματεπώνυμο του προσώπου που θα εξυπηρετηθεί με τηλεδιάσκεψη, η ηλεκτρονική του διεύθυνση (email), ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και η διεύθυνση επικοινωνίας του.
Επιλογή θεματικού πεδίου υπηρεσιών που ενδιαφέρει τον πολίτη:
– Πληροφορίες και αιτήσεις για τους πολίτες
– Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις
– Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία
– Εξυπηρέτηση από τον Δήμο του πολίτη.
Ο εκπρόσωπος του Κ.Ε.Π , αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη, μεριμνά για την ταχεία διεκπεραίωση του αιτήματος και αποστολή στον πολίτη.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed