Αμφίβολος ο Ρονάλντο, ανέβηκε στο 2.16 το διπλό του Βελγίου

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (05/09), με τις αναμετρήσεις από την 1η αγωνιστική στο Nations League. Η Δανία θα παραταχθεί με νέο τεχνικό, υποδέχεται το Βέλγιο που θα παίξει χωρίς τον ηγέτη Ντε Μπρόινε. Η Πορτογαλία φιλοξενεί την Κροατία, αμφίβολος ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τους Ίβηρες, χωρίς Μόντριτς και Ράκιτιτς οι Βαλκάνιοι.

Δείτε τα καλύτερα προγνωστικά για στοίχημα ισοπαλίες.

ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45) Δανία – Βέλγιο

Η Δανία τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου στην προκριματική φάση, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Euro. Μάζεψε 16 βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές και ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Ελβετία, παραμένοντας αήττητη. Απολογισμός τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, πιο πρόσφατη επίσημη υποχρέωση στις 18/11/19 με την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ιρλανδίας. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Άγκε Χαρέιντε, με τον πολύπειρο τεχνικό να αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια. Αντικαταστάτης ο Κάσπερ Χιούλμαντ και ο 48χρονος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής οι Λέραγκερ (μέσος/Τζένοα) και Γιόργκενσεν (επιθετικός/Φέγενορντ).

Το Βέλγιο ήταν απολαυστικό σε ακόμα μία προκριματική φάση, πήρε την 1η θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα την πρόκριση για το Euro. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με 10 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, πέτυχε 40 τέρματα και δέχθηκε μόλις δύο. Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ και στοχεύει στη διάκριση στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Τελευταία επίσημη αναμέτρηση στις 19/11/19, με το εντός έδρας τρίποντο 6-1 απέναντι στην Κύπρο. Μόλις μία ήττα στις 17 πρόσφατες αναμετρήσεις με απολογισμό, 15 νίκες και μία ισοπαλία. Δεν υπολογίζονται οι Κουρτουά (βασικός τερματοφύλακα) και Ντε Μπρόινε (χαφ) για διαφορετικούς λόγους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Δανία θα παραταχθεί με νέο τεχνικό, το Βέλγιο υπερέχει σε ποιότητα και εναλλακτικές επιλογές. Παρά την απουσία του ηγέτη Ντε Μπρόινε, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ποντάρισμα στο διπλό με απόδοση 2.16 στο Stoiximan.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45) Πορτογαλία – Κροατία

Η Πορτογαλία τερμάτισε στη 2η θέση στον όμιλο των προκριματικών, πήρε το εισιτήριο για το Euro. Το επόμενο καλοκαίρο καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ ξεκινάει τις υποχρεώσεις στο Nations League ως κάτοχος της διοργάνωσης. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση στις 17/11/19, επικρατώντας με σκορ 2-0 στην έδρα του αδύναμου Λουξεμβούργου. Ολοκλήρωσε την 8άδα αναμετρήσεων με 17 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Ουκρανία. Απολογισμός: πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για το σύνολο του Φερνάντο Σάντος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η Κροατία έκλεισε μία θέση στο Euro, εξασφαλίζοντας την πρόκρισης ως πρώτη από τη φάση των ομίλων. Ολοκλήρωσε τις οκτώ αγωνιστικές με 17 βαθμούς και στο +3 από τη δεύτερη Ουαλία, απολογισμός: πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τους Βαλκάνιους του Ζλάτκο Ντάλιτς. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 19/11/19, όταν και νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Γεωργία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Θα απουσιάσουν οι ηγέτες στη μεσαία γραμμή Μόντριτς και Ράκιτιτς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Πορτογαλία έχει θέμα και περιμένει να δει αν τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Κροατία ταξίδεψε με δύο σημαντικές απουσίες και όλα οδηγούν σε παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 1.95 στην Bet365, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά ενδεχόμενα. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed