Βαδίζουμε με το 1.87 της Αυστρίας και με ρίσκο στο Μπέλφαστ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (07/09) περιλαμβάνει δραστηριότητα από τη 2η αγωνιστική στο Nations League. Το σημερινό κείμενο περιλαμβάνει τα ζευγάρια από τη Β΄ Κατηγορία της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τα Αυστρία-Ρουμανία και Bόρεια Ιρλανδία-Νορβηγία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά:

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ (21:45)

Η Αυστρία Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε τον πρώτο λόγο απέναντι στη Νορβηγία και δίκαια πήρε τη νίκη με 2-1, ξεκινώντας άκρως ικανοποιητικά τις υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Από το ημίχρονο πήρε προβάδισμα με γκολ του Γκρέγκοριτς στο 36′, ενώ μετά την ανάπαυλα έκανε το 2-0 με πέναλτι του Ζάμπιτζερ στο 54′. Στη συνέχεια, δεν άλλαξε την εικόνα της και παρόλο που οι Νορβηγοί μείωσαν σε 2-1 στο 66’ με τον Χάαλαντ, δεν ανησύχησε για την ισοφάριση. Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του τεχνικού Φόντα, ο οποίος ξεκίνησε με πολλούς νέες παίκτες στην ενδεκάδα. Αήττητη στα τρία τελευταία ματς κόντρα στη Ρουμανία.

Η Ρουμανία δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Βόρεια Ιρλανδία εντός έδρας. Η αλήθεια είναι πως άξιζε τη νίκη, αφού σε όλο το μέρος του αγώνα ήταν ανώτερη, όμως δεν μπόρεσε να κλειδώσει το ματς και στο 86’ ισοφαρίστηκε σε 1-1, παίζοντας μάλιστα με παίκτη παραπάνω από το 39’.  Στην προηγούμενη εκδοχή του Nations League, είχε βγάλει καλό πρόσωπο τερματίζοντας στην 2η θέση, πίσω από τη Σερβία. Για τα προκριματικά του EURO αργότερα, δεν είχε κάνει καλή πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση του 6ου ομίλου. Μετράει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Αυστρία έχει προβάδισμα και προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Η Ρουμανία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ταυτόχρονα διατηρεί κάκιστη παράδοση απέναντι στους γηπεδούχους. Η τιμή του άσου ολοένα και υποχωρεί από το βράδυ της Κυριακής και πλέον κρίνεται αποτρεπτικός. Ποντάρισμα στο Over 1.5 γκολ των γηπεδούχων με 1.87 στο Stoiximan.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ (21:45)

Η Βόρεια Ιρλανδία από τα πρώτα λεπτά έπαιξε παθητικά στο Βουκουρέστι και παρόλο που δεν έπεισε με την εμφάνισή της και τον τρόπο που προσέγγισε την αναμέτρηση, κατάφερε να αποσπάσει το 1-1. Της στοίχισε η κόκκινη που δέχθηκε ο φορ Μαγκένις στο 39′, όμως στάθηκε τυχερή και δεν δέχθηκε άλλο γκολ, ενώ χάρη στο γκολ του Ουάιτ στο 86′ λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Άκρως ικανοποιητικά ήταν τα δείγματά της στα προκριματικά του EURO, όπου τερμάτισε στην 3η θέση του 3ου ομίλου, πίσω από Γερμανία και Ολλανδία. G/G οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Κάκιστο το ξεκίνημα της Νορβηγίας και για το σύνολο του Λαρς Λάγκερμπακ στη διοργάνωση. Δεν έβγαλε καθόλου καλό εαυτό κόντρα στην Αυστρία εντός έδρας και ήταν μετρημένες οι φάσεις που έκανε στο ματς. Παρόλο που μείωσε σε 2-1 με τον επιθετικό Χάαλαντ στο 66ο λεπτό, δεν απείλησε ιδιαίτερα στη συνέχεια και ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO, έβγαλε καλό πρόσωπο τερματίζοντας στην 3η θέση του 6ου ομίλου, παίρνοντας έτσι θέση στα πλέι-οφ για την τελική φάση. G/G τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι και περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Μαχητική η Βόρεια Ιρλανδία, τη στιγμή που η Νορβηγία προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.00 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed