Γενική Συνέλευση και εκλογές στον «Υπερίωνα»

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», ύστερα από απόφαση που πήρε το ΔΣ στην συνεδρίασή του υπ΄αριθμ.: 24 στις 05/09/2020 και με θέμα «Εκλογή Συνέδρων- εκπροσώπων του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ε.Σ.Α.μεΑ.», σας καλεί στην 9η Εκλογική – Γενική Συνέλευση στις 12/09/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στην μεγάλη αίθουσα του 2ου κτιρίου του Κ.Δ.Η.Φ. με μοναδικό θέμα ημερήσιας Διάταξης την «εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών ανάδειξης Συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ε.Σ.Α.μεΑ., που θα γίνει στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 19 Σεπτέμβρη, ημέρα Σάββατο 2020 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με το ίδιο θέμα. Μετά την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής οι αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί και θα τελειώσουν στις 12:00 το μεσημέρι. Σας γνωρίζουμε ότι:
Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται παρουσία Δικηγόρου.
Τα μέλη ψηφίζουν προσωπικά και όχι με εξουσιοδότηση.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι γονείς – κηδεμόνες Α.μεΑ., καθώς και Α.μεΑ. υποστηριζόμενης εκπροσώπησης.
Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να εκλεγούν ως Σύνεδροι εκπρόσωποι της Ένωσης να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους γραπτά ή με email: enosiyperion@gmail.com ή με φαξ: 2671092492 το αργότερο έως την Παρασκευή 11/09/2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Αγαπητά μας μέλη, η παρουσία όλων των μελών Α.μεΑ. Γονέων – Κηδεμόνων – Δικαστικών Συμπαραστατών κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να εκλέξουμε Σύνεδρο εκπροσώπησης στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. που όπως τονίζει και ο Πρόεδρος Ι. Βαρδακαστάνης: «Αυτό το συνέδριο πρέπει να είναι το πιο μεγάλο, το πιο δυναμικό στην Ιστορία του Αναπηρικού κινήματος».
Υ.Γ. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας έναντι του Covid -19!

Η Πρόεδρος                                              Η Γενική Γραμματέας
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου        Μαρία Λαδά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed