Επίσκεψη της ΑΝΑΣΑ στα γραφεία της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα

Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων και την Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ αποτελούμενη από τον επικεφαλής και τ. περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τους περιφερειακούς συμβούλους Π.Ε. Κέρκυρας της παράταξης Αλέκο Μιχαλά και Τηλέμαχο Γαβαλά.
Η αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ταξίαρχο κ. Αθανασόπουλο για τις αυξημένες ευθύνες της Αστυνομίας στα πλαίσια της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και για τις προσπάθειες του προσωπικού να ανταποκριθεί με επάρκεια, παρά τις ελλείψεις που υφίστανται κυρίως σε έμψυχο υλικό. Επίσης η αντιπροσωπεία άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ολοκληρώθηκε η προμήθεια των 37 οχημάτων, των 37 πομποδεκτών και των 4 φορητών ραντάρ, που είχε εντάξει στο ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και χρηματοδοτήσει με 1 εκατ. ευρώ η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ από το 2017. Ήδη ο σύγχρονος αυτός εξοπλισμός χρησιμοποιείται από τις αστυνομικές δυνάμεις των τεσσάρων νομών, βελτιώνοντας τις συνθήκες της οδικής ασφάλειας.
Η αντιπροσωπεία υπενθύμισε την καλή συνεργασία που είχε εδραιωθεί μεταξύ ΠΙΝ και ΓΕΠΑΔ-ΙΝ, στα πλαίσια της οποίας είχε πραγματοποιηθεί και δημόσια εκδήλωση με ευθύνη των δυο φορέων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών το καλοκαίρι του 2018, καθώς και την οικονομική στήριξη της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ για την υλοποίηση της ανακατασκευής του κτιρίου του νέου αστυνομικού τμήματος στους Αργυράδες. Τέλος η απόδοση από την ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ της υποδομής που προέκυψε από την «δωρεά Χανδρή» είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ενός χώρου εστίασης υψηλής ποιότητας που εξυπηρετεί το σύνολο των εργαζομένων, όπως και την δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου. Ταυτόχρονα δήλωσε την πρόθεση της για συνέχιση της επικοινωνίας στα πλαίσια της θεσμικής λειτουργίας της κάθε πλευράς. Τέλος η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε λεπτομερώς για την δραστηριότητα και τα προβλήματα της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας από τον αστυνομικό δ/ντη κ. Γιαννούλη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed