Έξι μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ.Ε.Α Κεφαλονιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρίες

Θριάμβευσαν οι αθλητές του Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς Μάριος Χατζηκυριάκος, Λευτέρης Μαύρης και Παναγιώτης Ιωάννου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρίες. Κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια!
Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν οι αθλητές των Π.Α.Σ.Κ.Α., Τριπτόλεμου και Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς Μάριος Χατζηκυριάκος, Λεύτερης Μαύρης και Παναγιώτης Ιωάννου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρίες. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο.
Ομαλά κύλησε η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 52 αθλητών από όλη την Ελλάδα υπό το βλέμμα πάντα του ομοσπονδιακού προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση. Πλατιά χαμόγελα άφησε και η απόδοση των Κανέλλη Μάριου Χατζηκυριάκου, Παναγιώτη Ιωάννου που ανήκουν σε επίπεδο Ε.Α.ΟΜ. Α.Με.Α στον Π.Α.Σ.Κ.Α., καθώς και του Λεύτερη Μαύρη του Τριπτόλεμου. Συγχρόνως, οι τρεις προαναφερθέντες οι οποίοι έχουν ενταχθεί και στον Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά έφτασαν σε αξιοσημείωτες διακρίσεις. Μάλιστα, φέτος αναμένεται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Θυμίζουμε ότι οι τρεις τους είχαν πραγματοποιήσει από τις 21 μέχρι τις 30 Αυγούστου προετοιμασία με τη «γαλανόλευκη» στην Κεφαλονιά.
Συγκεκριμένα, ο Κανέλλης Μάριος Χατζηκυριάκος, δευτεραθλητής Ευρώπης στο ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ6 μαζί με τον Γιώργο Μουχθή το 2019 στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας, επέστρεψε στο θρόνο του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό της κατηγορίας ΤΤ6. Παράλληλα, σκαρφάλωσε σε άλλη μια κορυφή, αυτή του ομαδικού.
Όσον αφορά τον Λεύτερη Μαύρη, ο οποίος αγωνίζεται σε επίπεδο Ε.Α.ΟΜ. Α.Με.Α στον Τριπτόλεμο κατετάγη τρίτος στο ατομικό της κατηγορίας ΤΤ6 και δεύτερος στο ομαδικό. Τέλος, ο Παναγιώτης Ιωάννου ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στο ατομικό και πανηγύρισε την πρώτη θέση στο ομαδικό με τα χρώματα του Π.Α.Σ.Κ.Α. στην κατηγορία ΤΤ6. Συνολικός απολογισμός για τους αθλητές του πανέμορφου νησιού δύο χάλκινα, ένα ασημένιο και τρία χρυσά μετάλλια. Αν μη τι άλλο, οι αθλητές φανερώνουν ότι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed